Wij zijn op zoek naar een

Accountmanager

Tiel

Hallo nieuwe collega!

Wil jij jouw bijdrage leveren aan onze pay-off ‘Mensen maken leasing’, waarbij jij samen met ons het verschil gaat maken voor onze klanten? Wil jij vlammen met jouw commerciële, proactieve en gestructureerde skills? Welkom bij de club, want dan pas jij bij ons!

Accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor jouw relaties. Je realiseert nieuwe samenwerkingen en zorgt voor langdurige en financieel renderende partnerships.

Je bent klantgericht, communicatief sterk en biedt proactief oplossingen aan voor vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Om je doelen te behalen neem je initiatief en verantwoording.

Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële B2B functie maar nog geen kennis van onze branche? Geen probleem! Wij gooien je echt niet in het diepe. Je start met een gedegen inwerktraject waarbij je nieuwe collega’s klaarstaan om je wegwijs te maken in onze systemen en processen. Alles onder controle? Dan kun je zelfstandig aan de slag!

Luc en klant aan tafel

Wat waarderen we aan jou?

  • Je bent een echte relatiebeheerder en vind het net zo leuk nieuwe klanten aan je te binden. Je leert ondernemers in jouw werkgebied kennen en bouwt een eigen netwerk op en blijft deze continu uitbreiden.
  • Je bezit een rijbewijs en vindt het leuk om onderweg te zijn om veel verschillende mensen te ontmoeten.
  • Je beheerst minimaal MBO+ werk- en denkniveau en hebt affiniteit met mobiliteit en auto’s.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en ondernemende functie  met ruimte voor eigen inbreng.
  • Investering in jouw ideeën, talenten en vaardigheden.
  • Een mooi en gezond familiebedrijf met een bijzonder verhaal.
  • Een warm plekje in het leukste team binnen de automotive. Je maakt deel uit van het commerciële buitendienstteam en rapporteert aan de Coördinator Buitendienst.

Sollicitatie Accountmanager

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij bellen jou! Wel zo makkelijk. Uiteraard zijn wij benieuwd naar jouw motivatie in een persoonlijk gesprek. Onze slogan is niet voor niets Mensen maken leasing.