Blog visual Keurkmerk private lease Mobiel

Blog: Waarom jij niet zonder het Keurmerk Private Lease kan

Private Lease is booming. Voor een vast bedrag per maand en zonder omkijken rijden in een splinternieuwe auto, wie wil dat nou niet? Dat dit toch vragen kan oproepen, snappen wij wel. In ons Dossier Private Lease lees je alles wat je zou moeten weten over deze populaire constructie. Het complete verhaal: open en transparant. Waar je op moet letten bij het aangaan van een private leaseovereenkomst tot aan de mogelijkheden die er zijn als je leefsituatie verandert. Zo kan jij met een gerust hart je favoriete auto uitkiezen. Deze maand:

Waarom is er een Keurmerk Private Lease?

Zo'n keurmerk private lease. Is dat, als puntje bij paaltje komt, geen wassen neus? Nee dus. Lees hier wat het Keurmerk Private Lease voor jou doet.

Je kent vast wel het gezegde: ‘De slager die zijn eigen vlees keurt’. Nu spelen we even advocaat van de duivel, want is dit bij het Keurmerk Private Lease immers ook niet van toepassing in de wereld van autoleasemaatschappijen? Net zoals andere sectoren een keurmerk hebben geplakt om de kwaliteit van hún producten en diensten te waarborgen?

Keurmerk Private Lease ontwikkeld met Consumentenbond

Ga bij het afsluiten van een leasecontract altijd in zee met een partij die het Keurmerk Private Lease voert. Het is in Nederland het enige kwaliteitskeurmerk voor een betrouwbare private lease overeenkomst. Het geeft je de garantie dat je handelt met een leasemaatschappij die eerlijk en helder zaken met je doet. Wist je overigens dat de voorwaarden in samenwerking met de Consumentenbond zijn ontwikkeld?

Vijf zekerheden Keurmerk Private Lease

1. Eerlijke voorwaarden

Nogmaals: deze zijn ontwikkeld samen met de Consumentenbond.

2. Compleet product

Jouw leasecontract bevat het complete pakket inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting. Je hebt dus duidelijkheid over wat er allemaal in de leaseprijs zit.

3. Bescherming tegen overcreditering

Hoe kan én wil je betalen? Onze adviseurs beoordelen financiële draagkracht. Daardoor weet je zeker dat je het maandelijkse leasetarief kan betalen.

4. 14 dagen bedenktijd

De aanschaf van een private lease auto is natuurlijk een feestje, maar we willen graag dat jij deze beslissing weloverwogen neemt. Daarom kun je altijd binnen 14 dagen op je beslissing terugkomen.

5. Zekerheid bij klachten

Eventuele geschillen worden snel en adequaat opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

 

Wil jij weten hoeveel kilometer per jaar je gaat rijden met je (nieuwe) private lease auto? Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

remco
remco
Remco de Boer

Leaseadviseur Private Lease

Meer over Private Lease