Header mobiel Kia Niro

Zakelijk leasecontract

Je eerste leaseauto bij ons

Gefeliciteerd! Je hebt van je werkgever gehoord dat je een zakelijke leaseauto bij ons mag gaan rijden. De volgende stappen doorlopen we samen:

  1. Ga jij voor een occasion, een auto uit voorraad of een nieuwe te bestellen auto? Samen kijken we naar het aanbod of configureren we jouw leaseauto.
  2. De offerte wordt opgesteld. Deze delen we met je werkgever.
  3. Heeft jouw werkgever een overeenkomst dat jij zelf je auto mag configureren en bestellen? Log dan hier in.
  4. Je werkgever is akkoord? Dan bestellen/reserveren we jouw leaseauto.
  5. Heb je voor levering van je leaseauto tijdelijke mobiliteit nodig? Wij houden je altijd mobiel. Met je leaseadviseur bespreek je de mogelijkheden.
  6. Je tank- of laadpas sturen wij naar je werkgever. Tenzij dit anders is afgesproken.
  7. Staat je nieuwe leaseauto klaar voor levering? De leverende dealer neemt contact met je op om een afspraak te maken.
  8. Wij leveren de auto bij je thuis af. Tenzij je de auto graag zelf bij de dealer wil halen. Het feestje van je nieuwe auto ervaar je natuurlijk het beste bij de dealer. Heb je een 'oude' leaseauto? Geef deze mee of laat hem bij de dealer achter. Handig hè.
  9. Bij het in ontvangst nemen van je nieuwe auto moet je letten op: Is de kleur en bekleding juist? Zitten de gevraagde opties en accessoires er op? Zijn er geen schades? Alles volgens afspraak en naar wens? Tijd om te tekenen! Niet alles naar wens? Neem de auto dan niet in ontvangst. Contact je wagenparkbeheerder of je leaseadviseur om te kijken hoe verder.
Adreswijziging

Adreswijziging

Ben je onlangs verhuisd? Geef je nieuwe adres aan ons door zodat wij over de juiste gegevens beschikken.

Extra accessoire laten monteren

Caravan gekocht? Dan heb je een trekhaak nodig. Wanneer je een trekhaak of een andere accessoire aan je leaseauto wil laten monteren, neem dan vooraf even contact op met je werkgever voor toestemming en daarna met je leaseadviseur. We bespreken wat de gevolgen zijn en hoe we hiermee omgaan bij het inleveren van de leaseauto.

Berijdersverklaring parkeervergunning

Wanneer je een parkeervergunning wil aanvragen heb je een berijdersverklaring nodig. De auto staat namelijk niet op jouw naam. 

Schadevrijverklaring

Wanneer er na afloop van het contract geen nieuwe leaseauto bij ons geleast wordt, kun je een schadevrijverklaring bij ons opvragen. Onze verzekeraar geeft dan een verklaring af waarin de schadevrije jaren worden vermeld. 

Buitenlandverklaring

Met je leaseauto naar een land buiten de EU? Vraag dan tijdig een buitenland verklaring aan. Met deze verklaring kun je aantonen dat je gemachtigd bent om in de leaseauto te rijden. Ga je met je leaseauto naar Marokko, Turkije, Tunesië of Oekraïne? Neem dan contact met ons op.  Er is namelijk een KvK stempel vereist.

Slider Nissan Ariya

Wie mag er in mijn leaseauto rijden?

Iedereen met jouw én jouw werkgevers toestemming. Check hiervoor de autoregeling van je werkgever. Is er geen autoregeling? Vraag dit dan na bij jouw wagenparkbeheerder.

Innameprotocol

Om het inleveren van je leaseauto zo soepel mogelijk te laten verlopen is er een innameprotocol opgesteld en maken wij gebruik van onze eigen schademeter. Het kan natuurlijk gebeuren dat gedurende de leaseperiode schades opgelopen worden. Wanneer de schade gekoppeld kan worden aan ouderdomsslijtage of aan normaal gebruik, spreken we van acceptabele schade. Met behulp van onze schademeter, meten wij of krassen/deuken acceptabel zijn of niet.

Waar lever je je leaseauto in? Je kunt je auto inleveren bij een vestiging van De Waal of bij ons in Tiel. Wil je dat wij je leaseauto op een andere locatie ophalen? Dat kan. Dit is kosteloos wanneer wij je leasecontract mogen vervangen. De definitieve inname is altijd bij ons op locatie.

In het innameprotocol lees je de details.

Robin inleveren auto
gerwin_formeel
gerwin 2.0
Gerwin Verkerk

Leaseadviseur Zakelijke lease

stephanie
stephanie
Stephanie Tetelepta

Leaseadviseur Zakelijke lease

rinda
rinda
Rinda Hak

Leaseadviseur Zakelijke lease

mariska
mariska
Mariska Engel

Leaseadviseur Zakelijke lease