Onderhoud hero mobiel

Onderhoud

Behoud van een top conditie

Daarvoor moeten we samenwerken! Jij hebt namelijk het beste zicht op de auto. Daarom ben jij verantwoordelijk voor het periodieke onderhoud van je leaseauto. Wij staan natuurlijk klaar als je advies nodig hebt.

Vervanging van banden, onderhoud en reparatie van ruitschades kan bij vrijwel elke merkdealer in Nederland. De auto geeft vaak zelf aan wanneer deze onderhoud nodig heeft. Plan vervolgens een afspraak bij de merkdealer. Geef aan dat het om een leaseauto van ALMN gaat en hou de kilometerstand en het kenteken bij de hand. Maak de afspraak tijdig, vaak zijn er wachttijden. Je hoeft ons niet in te lichten wanneer je onderhoud laat plegen.

Tussen de onderhoudsbeurten door check je zelf regelmatig de onderstaande zaken. Hou hiervoor het voorschrift van de autofabrikant aan.  

  • Oliepeil
  • Niveau van de koelvloeistof
  • Niveau van de ruitensproeiervloeistof
  • Spanning/profiel van de banden (ook het reservewiel)

Wist je dat je veiliger en zuiniger rijdt bij de juiste bandenspanning? Elke 2 maanden even checken is dus goed voor de veiligheid én je portemonnee.

APK

Twee maanden voor het verstrijken van de APK krijg je van ons bericht. Je kunt de auto vanaf dan APK laten keuren. Maak hiervoor een afspraak bij de dealer of bij een vestiging van Profile bij jou in de buurt. Wil je de vervaldatum zelf tussendoor checken? Bij het RDW kun je dit bekijken aan de hand van je kenteken.

 

Banden onderhoud

Banden onderhoud

Banden slijten, zeker als je veel onderweg bent. Controleer ze daarom regelmatig. Wil je de banden laten controleren of zijn ze versleten? Neem dan contact op met een vestiging van Profile Tyrecenter of de onderhoudende dealer.

Winterbanden

Wij bieden de mogelijkheid om in de koudere maanden op winterbanden te rijden. Bij sneeuw en gladheid heb je meer grip en rij je dus veiliger. Maak je nog geen gebruik van onze winterbandenregeling maar wil je dit wel graag? Neem dan contact met ons op.