Arjan geeft presentatie mobiel

Hoe wij je helpen

Dit mag je van ons verwachten

1. Advies, advies en nog eens advies

We doen wat we zeggen, we zeggen wat we doen. Duidelijke en heldere afspraken. Nul addertjes onder het gras. Een leaseproduct dat haarscherp matcht met jouw mobiliteitsbehoefte.

2. Persoonlijk contact

Korte lijnen met één en dezelfde leaseadviseur die met jou meedenkt. Die jouw wagenpark door en door kent. Die snel anticipeert én reageert. Geen lange wachttijden en keuzemenu's.

3. Proactief meedenken

Wij monitoren jouw wagenpark proactief, efficiënt en flexibel. Met een scherp oog voor de nieuwste ontwikkelingen in de markt. We komen al in actie nog voordat de verandering definitief een feit is.

Robert buiten met klant

Advies voor jou op maat

De wagenparkbeheerder, de zelfstandige én de particulier. We bieden altijd een op maat gesneden én persoonlijk advies. Toegespitst op de individuele mobiliteitsbehoefte van jou als klant.

Naast mobiliteitsadvies kunnen wij ook helpen bij het optimaliseren van de kosten. Oftewel rekenkundig advies. Wat is de meest gunstige oplossing? Wij bepalen de juiste total cost of ownership.

Je profiteert direct van:

  • Onze inkoopkracht. We realiseren op verschillende vlakken financiële voordelen voor jou.
  • Vele mogelijkheden. We bieden altijd een mobiliteitsvorm die bij jou past. Van shortlease t/m poolbeheer. En nog steeds geldt: one call does it all.
  • Voorloopauto's rijden tegen het leasetarief. Een nieuwe auto in bestelling? Met een voorloopauto ben je direct mobiel.
  • Geen dagelijkse administratie meer. Als jij dat wil nemen we die helemaal van je over. Daarnaast beantwoorden we ook de vragen van de berijders en optimaliseren we de factuurstromen. 100% ontzorging.

Praktische info voor jouw berijders

Heel handig: onderhoud én schade onder één dak! Berijders zijn hun leaseauto altijd maar één keer kwijt. Eventueel zelfs met haal- en brengservice. Voor alle informatie over het leasecontract loggen berijders hier in. Hier vinden ze onder andere de duur van het contract en het aantal kilometers dat ze gereden hebben. Daarnaast hebben zij de belangrijkste informatie altijd bij de hand met onze berijdersapp.

En ik als wagenparkbeheerder?

Alles tot in de puntjes kunnen inzien? Met ons klantportaal vind je alle belangrijke wagenpark- en contractinformatie op één plek. 24 uur per dag. 7 dagen in de week.

Inzicht in mijn poolvoertuigen 

Geen probleem met ALMN Poolbeheer. Jouw voertuigen worden uiterst slim en efficiënt ingezet binnen jouw organisatie. Uitgebreide rapportages geven maximaal inzicht. Dit levert je een tijd- en kostenbesparing op tot wel 40%! Ons poolbeheersysteem is uiteraard inclusief uitgebreid ritregistratiesysteem. Een zorgeloze én sluitende kilometeradministratie.


Ik heb een groot wagenpark

Op speciaal verzoek richten we een online calculator in. Zo kiezen jouw medewerkers gemakkelijk een nieuwe leaseauto. Deze maatwerk omgeving wordt geheel gebaseerd op jouw autoregeling, wensen en eisen. 

Luc en klant aan tafel

Hoe stel ik mijn autoregeling op?

Wij helpen je graag. We berekenen voor je welke auto’s binnen welke klasse vallen, het aantal kilometers en de normbepaling. Door de jaren heen hebben we veel verschillende klantwensen voorbij zien komen. Met deze ervaring voorzien we je van de juiste regeling en advies. Niet te vergeten: we zorgen ook dat jouw autoregeling up-to-date blijft.

Een aantal zaken zijn in harde valuta uit te drukken maar de meeste zaken niet, die ervaar je in de praktijk!

Kom zelf het verschil ervaren

Wij zijn dienstverleners pur sang. Dag in dag uit staan wij in dienst van jou en jouw mobiliteit. Daar kunnen we misschien wel 86.000 woorden aan wijden. Veel beter is: zelf het verschil ervaren. Niet voor niets ons motto: mensen maken leasing.

Laten we kennis maken

Graag maken we een afspraak met je. We voorzien je van advies en lichten alle mogelijkheden aan je toe. Je bent welkom bij ons op kantoor of we komen naar jou toe. Wie weet wordt dit het begin van onze toekomstbestendige relatie.

Bel, mail of app gerust met Luc, Arjan of Mariska.