seat tarraco - mobiel

Managementinformatie

De juiste info op het juiste moment

Dat wil je als wagenparkbeheerder. Het contact met jou als wagenparkbeheerder is dan ook iets waar wij veel waarde aan hechten. Dit is volgens ons essentieel voor een succesvolle samenwerking. Met korte communicatielijnen kunnen wij jou nog beter ontzorgen als mobiliteitspartner.

Annemarie aan het werk

Online managementinformatie

Voor alle klanten met een operationeel leasecontract beschikt ALMN over een modern, online en real-time management rapportage systeem. Alle voor de klant en berijd(st)er relevante informatie kan hiermee 24 uur per dag 7 dagen in de week snel en real time worden geraadpleegd.

Informatie voor berijders

Natuurlijk hebben alle berijders bij ALMN vaste contactpersonen, die bereikbaar zijn per telefoon of mail en graag alle vragen van jouw berijders beantwoorden. De vragen die zij beantwoorden kunnen betrekking hebben op auto modellen en –typen, maar ook op fiscale, contractuele of operationele aspecten van de samenwerking. Met onze adequate automatisering hebben onze collega’s altijd snel beschikking tot snelle en correcte antwoorden. En weten wij het antwoord niet? Dan zoeken wij het graag voor je uit.

Daarnaast beschikt ALMN ook over een berijdersapp. Met deze app zijn we in staat om alle relevante informatie met jouw berijd(st)ers te communiceren.