drie id.3's - mobiel

Poolbeheer

ALMN poolbeheer

Wil jij jouw leaseauto's zo efficiënt mogelijk inzetten? Zakelijke poolauto’s zijn een perfecte oplossing voor deelgebruik door meerdere medewerkers. Zo hebben zij altijd toegang tot vervoer wanneer ze dit nodig hebben. Door poolbeheer behoren handmatige administratie, dubbele boekingen en autosleutels die kwijt raken tot het verleden. 

Poolauto reserveren

Gebruikers reserveren een poolauto snel en eenvoudig via een app. De digitale sleutels ontvangt de medewerker namelijk automatisch in de app. 

Real time inzicht

De beheerder heeft real time inzicht in het gebruik en de beschikbaarheid van alle voertuigen. Door efficiënt voertuiggebruik is een kostenbesparing van minimaal 20% te behalen. Er zijn dan ook diverse rapportages beschikbaar om de bezetting per voertuig te monitoren. Behoefte aan nog meer inzicht? Dan leveren wij op verzoek een op maat gemaakte rapportage. 

 

Wego slider poolbeheer

Online poolbeheer

Om met meerdere medewerkers binnen een bedrijf eenvoudig één of meerdere auto(‘s) te delen bieden wij de mogelijkheid tot online poolbeheer. Hiermee wordt het wagenpark optimaal benut. Dit bespaart aanschaf van extra auto’s. Daarnaast rijden de medewerkers in veilige, moderne voertuigen met de jongste en milieuvriendelijkste techniek.

Ons spreken?

Wil jij jouw wagenpark efficiënt inrichten met behulp van poolbeheer? Of heb je vragen en wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs.

Ook interessant