bedrijfswagens - mobiel

Bedrijfswagen leasen

Meer dan alleen vervoer

Voor veel ondernemingen geldt: geen bedrijfswagen, geen bedrijfsvoering. Een bedrijfswagen is meer dan alleen vervoer. Zonder kan de klus over het algemeen niet geklaard worden. Naast het functionele onderdeel moet hij ook een strak design hebben waar jullie logo mooi vanaf straalt. Wij helpen je graag met het vervullen van al je wensen rondom het leasen van je bedrijfswagen.

Toyota Pro Ace in action

Waarom je bedrijfswagen leasen?

Wanneer je een bedrijfswagen koopt, ligt alle verantwoordelijkheid bij jou. Dit is waarschijnlijk niet waar jij je mee bezig wilt houden. Door je bedrijfswagen te leasen geef je alle of een stukje verantwoordelijkheid uit handen zonder dat je de controle verliest.
 

Er zijn verschillende leasevormen waarmee jij je bedrijfswagen kunt leasen. Bij Operational Lease stap je in een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen waarbij wij de investering en alle risico’s op ons nemen. Na een bepaald aantal jaar loopt het leasecontract af en kun je een compleet nieuwe bedrijfswagen leasen. Na de leaseperiode eigenaar worden van de bedrijfswagen zonder in één keer een grote investering te doen? Dan is Financial Lease de beste keuze! Wij verzorgen de financiering waarna de auto in termijnen wordt afbetaald. Na een eventueel slottermijn ben jij de volledige eigenaar van de bedrijfswagen. Je koopt dus een auto terwijl de liquiditeitsvoordelen behoudt. Ideaal toch!

Inrichting & belettering

Ook wat betreft inrichting en belettering van de bedrijfswagen staan wij voor je klaar. We kunnen dit opnemen in het leasecontract zodat ook deze kosten mee gebudgetteerd zijn. We adviseren vanuit onze ervaring wat betreft belettering en de inrichting. Een goede uitstraling van binnen én buiten is erg belangrijk . Dit laat een goede indruk achter bij de klanten en je weet wat ze zeggen ‘een opgeruimde werkplek is een opgeruimd hoofd’.

Als zzp’er een bedrijfswagen leasen

Ook als zzp’er kun je leasen. Heb je nog geen ervaring met lease in het algemeen of met het lease van een bedrijfswagen? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij beantwoorden al je vragen en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

gerwin_formeel
gerwin 2.0
Gerwin Verkerk

Leaseadviseur Zakelijke lease

stephanie
stephanie
Stephanie Tetelepta

Leaseadviseur Zakelijke lease

jaap
jaap
Jaap Blankestein

Leaseadviseur Zakelijke lease