Hero sponsoring mobiel audi

Sponsoring

Jaarlijks goed doel

Samen met onze klanten sparen wij elk jaar een mooi bedrag bij elkaar voor een goed doel. Voor elke ingevulde klanttevredenheidsenquête via Feedback Company stoppen wij € 5,- in het potje. Hiermee helpen we graag een (lokaal) goed doel dat zich richt op de toekomst.

 

TOP Oss

Wij zijn partner van TOP Oss! Patrick (Manager Operations) en Mariska (Accountmanager) hebben de samenwerking officieel gemaakt. Dat zorgt voor blije gezichten! Patrick draagt de club ook op persoonlijk vlak een warm hart toe. Vroeger was hij namelijk regelmatig op het veld te vinden. 

Ga je naar een wedstrijd in het stadion? Wie weet zie je ons logo voorbij rollen op de LED-boarding langs het veld. Op naar vele doelpunten!

 

Top Oss - Maris en Patrick uitsnede 2
Jeroen en Bas Theole

T.S.V. Theole

Tielse voetbalvereniging Theole ging aan de slag met een duurzame manier van sponsoren door middel van Green Boarding Network. Daar dragen wij natuurlijk graag ons steentje aan bij! 

Green Boarding is een innovatieve led-boarding die lucht zuivert en zonne-energie opwekt. Minimaal 50% van de netto-advertentieopbrengsten investeert Green Boarding in verdere verduurzaming van de amateursportclubs. Zo helpen ze samen met sponsoren, zoals wij, sportclubs te verduurzamen. Samen werken we aan een duurzame toekomst!

 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

ALMN is onderdeel van familiebedrijf De Waal Autogroep. Vroeger bood de familie jongeren uit de omgeving een bijbaantje aan die het thuis financieel niet breed hadden. Een bijbaantje kon soms net het verschil maken tussen samen met andere kinderen uit de buurt activiteiten ondernemen of alleen zijn. Ook nu zijn er helaas nog veel kinderen en jongeren die opgroeien in armoede. In Nederland zijn dit er 1 op de 11. Sporten, dansen of muziek maken met andere kinderen ligt dus helaas niet altijd binnen de financiële mogelijkheden van gezinnen.

Jeugdfonds sport en cultuur slider

1 op de 11 kinderen/jongeren in Nederland groeien op in armoede

Plezier maken, samen spelen, een overwinning vieren maar ook omgaan met verlies. Allemaal erg belangrijk voor de fysieke, mentale én sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Jeugdfonds Sport en Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om lid te worden van een sport- of cultuurvereniging. Bijna 66.000 kinderen en jongeren zijn in 2021 lid geworden van een sport- of cultuurclub via het Jeugdfonds Sport & cultuur!

Wij vinden dat elk kind het verdient om te sporten en spelen met andere kinderen. Daarom heeft onze Manager Operations Patrick Suppers een cheque van € 3.500,- uitgereikt aan Johan Kruithof, voorzitter van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Met dit bedrag kunnen 11 kinderen uit de regio Tiel een jaar lang lid worden van een sport- of cultuurvereniging. 

Meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur of zelf een bijdrage doen? Kijk dan op de website.

Petje af sponsoring

Stichting Petje af

Voor het jaar 2021 is het goede doel Stichting Petje af gekozen. Wij wilden graag kiezen voor een lokaal goed doel dat gericht is op de toekomst. Stichting Petje af is actief in Tiel en richt zich op kinderen uit de omgeving.

Stichting Petje af geeft op 30 zondagen per jaar extra les aan kinderen in de leeftijd 10 t/m 14 jaar die gemotiveerd zijn om te leren maar vanwege sociale achterstandssituaties een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het doel van deze lessen is dan ook het vergroten van de kleine wereld waarin sommige kinderen leven. De deelnemers van Petje af leren niet uit boeken maar in en door de praktijk. Ze krijgen onder andere les van gastdocenten. Wij zijn vereerd dat ook wij een gastles mogen geven op onze locatie. We kijken nu al uit naar de komst van de kinderen!

Van het gespaarde geld uit 2021 hebben wij 4 nieuwe laptops, geleverd door IT voor de Zaak BV, aangeschaft voor de medewerkers van Petje af Tiel. Onze Manager Sales Michiel de Jong had de eer deze laptops te overhandigen aan Marianne Zuurendonk en Peter Elferink. Wij wensen jullie nog veel leuke en leerzame lessen samen met de kinderen!

Wil jij ook een gastles verzorgen? Schrijf je hier in.

De Hoeksteen – Alpe d’HuZes

Het team van Basischool de Hoeksteen uit Maurik heeft de Alpe d’HuZes met succes beklommen! Eigenlijk zouden zij dit al eerder gaan doen, maar COVID-19 gooide roet in het eten. Nu hebben ze een prachtig bedrag van €21.061,- opgehaald voor het KWF Kankerbestrijding. 

Leny, Ans, José, Froukje, Meike en Maddi zijn op 2 juni om 4:35 gestart met de beklimming van de Alpe d’Huzes. Om 10.05 is team De Hoeksteen over de finish gelopen. Enkele teamleden hadden zo goed getraind dat ze ‘s middags voor een tweede keer naar boven zijn gelopen!

“Het is een wandeltocht van ons leven geworden. Zoveel aanmoedigingen langs de kant van de weg, maar ook via onze eigen sociale media. Je motiveert elkaar, je voelt de saamhorigheid, want iedereen gaat voor hetzelfde doel en opgeven is geen optie.”

Hoeksteen slider

Bij een team hoor natuurlijk teamkleding. Deze kleding is door ons gesponsord.  Met een sponsorshirt en bijbehorend vest waren ze goed gekleed voor de klim.  Met de recensies uit 2019 hebben wij de Hoeksteen gesponsord. 

De Alpe d’HuZes wordt jaarlijks georganiseerd voor KWF Kankerbestrijding. Zowel het team van De Hoeksteen als van Autolease Midden Nederland heeft een collega verloren aan deze ziekte. Dit was een extra drijfveer voor beide partijen om ons hiervoor in te zetten. We zijn erg trots op de prestatie van team De Hoeksteen en we hopen dat jullie alle leerlingen van jullie school hebben geïnspireerd!

Tiel72 slider

Korfbalvereniging Tiel’72

De komende twee jaar zijn wij de trotse shirtsponsor van de C1 van korfbalvereniging Tiel’72. Ons logo is prachtig op de wedstrijdshirtjes gedrukt. Na de uitreiking van de shirts konden de jongens en meiden meteen aan de bak, en hoe… De eerste oefenwedstrijd in de zaal is gelijk gewonnen! Wat een goede voorbereiding op de competitie. Daar zijn wij als nieuwe sponsor extra trots op.

Greenteam Panhuijzen

Het truckrallyteam uit Deurne begon als eenmalig avontuur. Na een volledig onverwacht succes was er geen houden meer aan. Wij sponsoren de truck waar het team in rijdt. Het truckrallyteam brengt ons logo op vele plekken ter wereld. Wij wensen het team nog vele leuke avonturen.

 

Greenteam sponsoring