service onderweg - mobiel

We helpen je zo snel mogelijk weer op weg!

Pechhulp

Wij staan voor je klaar

Oei, je staat stil langs de weg. Vervelend. Het kan iedereen overkomen. Maar wat nu? Samen met onze hulpdienst, Eurocross Assistance, staan we voor je klaar. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp bij pech en ongevallen! Geen zorgen.

File - noodnummers

Hulpdienst

Bel bij pech direct met onze hulpdienst, Eurocross. Zij zijn 24/7 bereikbaar! Het nummer van onze hulpdienst heb je altijd bij de hand met onze berijdersapp. Open eventueel in de berijdersapp je groene kaart. Dan heb je sowieso alle gegevens paraat. Zoek van te voren ook het adres op waar de auto zich op dat moment bevindt. Sta je op een gevaarlijke plek stil? Bel dan eerst 112.

Pech in het buitenland

Wanneer je Eurocross belt  kun je in het telefonische keuzemenu kiezen voor digitaal melden. Je ontvangt dan een sms met verdere instructie. Het kan voorkomen dat je een reparatie moet voorschieten. Zorg ervoor dat de rekening op naam van ALMN B.V. komt en dat de BTW (Engels: VAT, Frans: TVA, Duits: MWST) vermeld wordt. In bijna alle gevallen kan dit bij terugkeer in Nederland gedeclareerd worden. Vul hiervoor het declaratieformulier in.

call +31 344 – 68 95 23

 

Hoe zit dat met vervangend vervoer?

Is jouw leaseauto niet meer diezelfde dag beschikbaar? Dan zorgen wij dat je een vervangende auto krijgt. In Nederland regelen we dit voor je binnen 24 uur en in het buitenland binnen 48 uur. Zorg altijd dat je je rijbewijs bij je hebt. Voor vervangend vervoer in het buitenland heb je ook je ID-bewijs of paspoort nodig.

Vanwege het tekort aan huurauto’s in het buitenland wordt er ook gekeken naar alternatieven wanneer je vervangend vervoer nodig hebt. Dit kan een huurauto zijn die verder bij jou vandaan is maar dit kan eventueel ook een terugreis met de trein zijn. Je kunt er in ieder geval op rekenen dat we samen een oplossing vinden! Altijd.

Per land kunnen de regels, voorwaarden en beschikbaarheid van vervangend vervoer variëren. Bijvoorbeeld: Marokko. Vanwege strenge regelgeving is een vervangende auto bij het in- en uitreizen van Marokko niet mogelijk. Neem altijd contact op met Eurocross. Zij kijken naar de mogelijkheden in jouw situatie.

Tips:

  • Wanneer je contact opneemt met de hulpdienst, vraag dan hoe laat ze verwachten er te zijn. Dan weet je waar je aan toe bent.
  • Zorg dat je altijd op een veilige plek wacht tot de hulpdienst aanwezig is. Staat je leaseauto op een onveilige plek? Neem dan contact op met de politie (112).
  • Zorg dat je de leaseauto in het zicht houdt zodat je de hulpdienst ziet aankomen. Als je niet aanwezig bent mag de hulpdienst niks doen.