arjan aan het laden - mobiel

Shuttel

Shuttel: dé ideale mobiliteitskaart voor ondernemers

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Mobiliteit voor jouw werknemers moet daarom goed en makkelijk geregeld zijn. Maar hoe kun je slim inspelen op veranderende mobiliteitsbehoeften, reiskosten- en thuiswerkvergoedingen? Met Shuttel geef je jouw medewerkers met slechts één kaart toegang tot alle vormen van vervoer inclusief bijbehorende diensten.

Alle mobiliteit via één abonnement

Shuttel is dé flexibele alles-in-één-mobiliteitsdienst: van de fiets, trein, bus, tram, metro en taxi tot zelfs deelvervoer. De Shuttelkaart werkt hetzelfde als een OV-chipkaart, dus eenvoudig in- en uitchecken. 

Extra voordeel: de kaart is altijd klaar voor gebruik doordat wij ervoor zorgen dat het saldo op de kaart automatisch wordt aangevuld. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik van mobiliteit. Reizen jouw medewerkers niet, dan betaal jij als werkgever ook niet. 

Wij vereenvoudigen het gehele administratieve proces met maximaal fiscaal voordeel. Je ontvangt alle kosten op één factuur en betaalt eenvoudig achteraf.

Shuttle app

Regisseurs van eigen mobiliteit

De verandering in mobiliteitsbehoefte van werknemers is in een stroomversnelling geraakt. Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de prettigste en efficiëntste manier van A naar B. Daarnaast vraagt de opmars van thuiswerken ook om flexibelere reisopties, thuiswerkvergoedingen en een ander mobiliteitsbeleid.

Met Shuttel maak je jouw medewerkers regisseur van hun eigen mobiliteit. Shuttel houdt alle reistransacties feilloos online bij, of het nu woon-werkverkeer of zakelijk reizen is. Voor de thuiswerkdagen bied je eenvoudig een thuiswerkvergoeding. Zo heb je beduidend minder administratie en mobiliteitskosten, terwijl jouw werknemers mobieler dan ooit zijn.

Jouw mobiliteitsbehoefte

Wij helpen je persoonlijk bij de invulling van mobiliteit binnen jouw organisatie. Shuttel heeft voor relaties van ALMN een overzichtelijk abonnement samengesteld. 

Met de werkgeversmodule profiteer je van extra voordelen. Uiteraard kun je altijd rekenen op betrouwbare oplossingen en persoonlijke support van Shuttel. 

Na drie reiskostendeclaraties van jouw medewerker heb je de abonnementsprijs voor een geheel jaar al terugverdiend. Daarnaast hanteren we zeer gunstige volumekortingen vanaf 100 medewerkers, met een oplopend voordeel tot 40 procent.

Mobiliteitskaart WPB

Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle mobiliteit via één abonnement van OV, fiets tot deelvervoer
  • Zorgeloos reizen, altijd saldo op de Shuttelkaart
  • Betaal alleen naar gebruik
  • Minder administratieve lasten: één overzichtelijke factuur met alle reiskosten
  • Na drie declaraties is de abonnementsprijs voor een geheel jaar al terugverdiend

Advies op maat

Benieuwd wat Shuttel voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs.

Ook interessant