Michiel laat app zien hero mobiel

Ook onderweg zijn we dichtbij

ALMN berijdersapp

Wat vind je in de app?

Wij maken het je gemakkelijk. Met onze app heb je altijd de meest actuele informatie rondom je leaseauto bij de hand. Handig. Soms heb je onverwacht bepaalde informatie nodig.

De belangrijkste functionaliteiten op een rij:

  • Melden schade
  • Contact met de hulpdienst
  • Digitale groene kaart
  • Doorgeven kilometerstand
29. qr codes berijdersapp

Eerste gebruik

Download de app via Google Play of de IOS Store en voer het emailadres in dat bij ons bekend is. Je ontvangt een verificatiecode via de mail. Deze neem je over in de app. Vervolgens maak je een persoonlijke pincode aan zodat je de app snel kunt openen.

Groene kaart

In de groene kaart vind je relevante informatie over je leaseauto en dit is het bewijs dat je leaseauto is verzekerd. In de meeste landen, zoals Nederland, is het niet (meer) verplicht om de groene kaart fysiek bij je te hebben. Digitaal heb je hem altijd bij de hand met onze app!

Reis je naar een land waar een fysieke groene kaart verplicht is? Vraag hem dan hieronder aan. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Een fysieke groene kaart is ook verplicht wanneer je met een caravan van meer dan 750 kilo door Duitsland, Polen, Spanje, Portugal of Kroatië rijdt. Dit geldt ook voor een aanhanger of vouwwagen.