enyaq aan laadpaal - mobiel

Tanken en laden

Gebruiksgemak voor jouw berijders door MultiTankcard

MultiTankcard

Onze tankpassen en laaddruppels worden verzorgd door MultiTankcard, zij regelen alle transacties op het gebied van mobiliteit. Met de tankpassen en laaddruppels van MultiTankcard tanken en laden jij en je berijders in Nederland én Europa.

Met 30 jaar ervaring en 500.000 actieve passen in Nederland, weet MultiTankcard als geen ander hoe jij ontzorgd kan worden op gebied van tanken en laden. Zo kun jij je nog beter focussen op de kernactiviteiten van jouw onderneming.

Peugeot tanken en laden

Wat betekent dit voor jou?

Wanneer een nieuw brandstofcontract of -product bij ons wordt afgenomen, versturen wij direct nieuwe tank- en/of laadproducten van MultiTankcard. Kort hiervoor wordt iedereen nogmaals door ons geïnformeerd. Berijders ontvangen dan ook meer details over de nieuwe tankpas en/of laaddruppel.

Met de tank- en laadproducten van MultiTankcard heb jij altijd inzicht in jouw brandstofkosten en hoef je nooit meer bonnetjes te bewaren. De facturatie van MultiTankcard gaat via ons. Op deze manier heb jij al je autokosten op één factuur, dat scheelt werk in de administratie!

Tot slot bieden wij via MultiTankcard de mogelijkheid om beperkingen en limieten aan te brengen in de tank- en laadproducten, zo word je nooit verrast.

MultiTankcard Next app

Daarnaast krijgen alle berijders toegang tot de MultiTankcard Next app. Hiermee krijgen zij onder andere inzicht in de gemaakte brandstofkosten, de dichtstbijzijnde tank- en laadpaallocaties en de mogelijkheid om te declareren of de pas tijdelijk te blokkeren bij diefstal of verlies.

Download de app door deze QR-codes te scannen of ga direct naar de Google Play Store (Android) of iOS Store (Apple).

QR codes MTC

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs.

jaap
jaap
Jaap Blankestein

Leaseadviseur Zakelijke lease

annemarie_formeel
annemarie
Annemarie Apoll

Leaseadviseur Zakelijke lease