Tankel laden hero mobiel

Tanken en laden

Gebruiksgemak voor jouw berijders door MultiTankcard

MultiTankcard

Onze tankpassen en laaddruppels worden verzorgd door MultiTankcard, zij regelen alle transacties op het gebied van mobiliteit. Met de tankpassen en laaddruppels van MultiTankcard tanken en laden jij en je berijders in Nederland én Europa (m.u.v. Ionity palen en Tesla Superchargers).

Met 30 jaar ervaring en 500.000 actieve passen in Nederland, weet MultiTankcard als geen ander hoe jij ontzorgd kan worden op gebied van tanken en laden. Zo kun jij je nog beter focussen op de kernactiviteiten van jouw onderneming.

peugeot tanken en laden

Zo werkt het

Wanneer een nieuw brandstofcontract of -product bij ons wordt afgenomen, versturen wij direct nieuwe tank- en/of laadproducten van MultiTankcard. Kort hiervoor wordt iedereen nogmaals door ons geïnformeerd. Berijders ontvangen dan ook meer details over de nieuwe tankpas en/of laaddruppel.

Met de tank- en laadproducten van MultiTankcard heb jij altijd inzicht in jouw brandstofkosten en hoef je nooit meer bonnetjes te bewaren. De facturatie van MultiTankcard gaat via ons. Op deze manier heb jij al je autokosten op één factuur, dat scheelt werk in de administratie!

Tot slot bieden wij via MultiTankcard de mogelijkheid om beperkingen en limieten aan te brengen in de tank- en laadproducten. Zo kun je bijvoorbeeld tanken en laden langs de snelweg uitsluiten om de kosten te beperken. Zo word je nooit verrast.

Vloeistoffen zoals ruitensproeiervloeistof, koelvloeistof, adblue en motorolie kunnen standaard bij tankstations afgerekend worden.

Aanvullende opties

Onnodige extra factuurstromen of declaraties zijn met de aanvullende opties in de MultiTankcard app verleden tijd! Met de was- en parkeerfunctie wordt de facturatie geïntegreerd in het al bestaande facturatieproces. Deze worden namelijk geïntegreerd in het al bestaande facturatieproces. Via MultiTankcard krijg je alles overzichtelijk op één factuur met de correcte BTW opgave.

Neem contact op met jouw leaseadviseur om één of meerdere functies te activeren.

Parkeerfunctie

Een deel van je berijders zal regelmatig zakelijk betaald parkeren. Natuurlijk zijn er specifieke parkeer-apps. Dit levert jou een extra factuurstroom of extra declaraties op. Via de MultiTankcard app kunnen jouw berijders makkelijk parkeren zonder dat jij daar extra werk aan hebt. Jij als wagenparkbeheerder bepaalt wie deze parkeerfunctie mag gebruiken.

Handig voor de gebruiker van de app: de app doet zelf een voorstel locatie op basis van GPS. De gebruiker gaat akkoord of past de parkeerzone aan. Een andere auto mee? Geen probleem. Het kenteken is aan te passen. Lekker flexibel!

OV Reizen

Te ver om te fietsen maar de auto onhandig? Het OV kan een uitkomst zijn. Via de MultiTankcard Next-app hebben je berijders de mogelijkheid om hun reis te plannen én direct een digitaal kaartje te kopen. De berijder ontvangt direct een QR- of barcode in de app, waarmee in- en uitgecheckt kan worden. Zo is er geen losse OV-pas meer nodig! In deze video laat MultiTankcard zien hoe het werkt. Je betaalt een service fee van € 0,75 wanneer het OV gebruikt wordt. Deze, en de reiskosten worden opgenomen in de verzamelfactuur.

Wasfunctie

Een frisse en verzorgde auto straalt professionaliteit uit. Is dit voor jouw werknemers belangrijk? Zet dan de wasfunctie aan. Jij bepaalt hoe vaak en voor welk bedrag berijders hun auto mogen wassen. Dit kan op klant- of pasniveau geregeld worden. MultiTankcard wordt bij meer dan 90% van alle wasstraten in Nederland geaccepteerd en er zijn géén extra kosten verbonden aan het bezoek van de wasstraat.

MultiTankcard Next app

Daarnaast krijgen alle berijders toegang tot de MultiTankcard Next app. Hiermee krijgen zij onder andere inzicht in de gemaakte brandstofkosten, de dichtstbijzijnde tank- en laadpaallocaties en de mogelijkheid om te declareren of de pas tijdelijk te blokkeren bij diefstal of verlies.

Download de app door deze QR-codes te scannen of ga direct naar de Google Play Store (Android) of iOS Store (Apple).

QR codes MTC

Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs.

jaap
jaap
Jaap Blankestein

Leaseadviseur Zakelijke lease

rinda
rinda
Rinda Hak

Leaseadviseur Zakelijke lease