Kelly en Janny hero mobiel

Einde contract

Wat nu?

Wanneer het einde van jouw contract in zicht komt, nemen wij persoonlijk contact met je op. Hoe gaan we verder? Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. We bespreken jouw wensen en behoeftes en kijken samen wat de volgende stap gaat zijn. Gaan we een nieuwe leaseauto voor je bestellen? Is er een occasion waar je in wil stappen? Wil je graag nog even doorrijden in je huidige leaseauto? Of wil je de leaseauto overkopen? Allemaal opties. De beslissing is aan jou. Wij denken met je mee.

Een nieuwe leaseauto bestellen

Heb je al een idee wat je wil? Ook als dit merk of model niet op de website staat kunnen we je een aanbod doen. We maken speciaal voor jou een offerte op maat. Zoek je nog inspiratie? We hebben een aantal leuke modellen voor je uitgelicht. Of vraag je leaseadviseur om advies.

Mijn volgende leaseauto wordt een occasion

Ons occasion aanbod veranderd regelmatig. Hou dus onze site in de gaten of laat aan je leaseadviseur weten wat je ongeveer zoekt. Dan houden wij het voor je in de gaten.

Doorrijden in mijn huidige leaseauto

Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Laat het ons weten wanneer je auto zo goed bevalt dat je langer wil doorrijden. Wij kijken of dit bij jouw leaseauto mogelijk is.

Leaseauto overnemen

Wanneer je aan het einde van de leaseperiode niet een nieuw leasecontract wil aangaan maar eigenlijk wel in je huidige leaseauto wil blijven rijden is het een optie om je leaseauto van ons over te kopen. Scherp geprijsd. Het voordeel hiervan is dat je zeker weet dat hij goed is onderhouden. Je kent de auto door en door. Zo koop je een occasion waarbij je precies weet waar je aan toe bent.

Innameprotocol

Om het inleveren van leaseauto's zo soepel mogelijk te laten verlopen is er een innameprotocol opgesteld en maken wij gebruik van onze eigen schademeter. Wanneer de schade gekoppeld kan worden aan ouderdomsslijtage of door normaal gebruik spreken we van acceptabele schade. Met behulp van onze schademeter, meten wij of krassen/deuken acceptabel zijn of niet.

Waar lever ik mijn auto in?

Je mag de auto gezellig bij ons in Tiel komen inleveren. We horen graag je ervaring van de afgelopen jaren en we lopen samen een rondje om de auto. Zo weet jij, ook na het inleveren, precies waar je aan toe bent!

Robin inleveren auto

Eindafrekening

Je leasecontract is afgelopen en je hebt je auto ingeleverd. We gaan de som opmaken. Je ontvangt van ons de eindafrekening.

Schadevrijverklaring

Wanneer er na afloop van het contract geen nieuwe leaseauto bij ons geleast wordt, kun je een schadevrijverklaring bij ons opvragen. Onze verzekeraar geeft dan een verklaring af waarin de schadevrije jaren worden vermeld.