Aanpassing tarief Ecotap

Voorwaarden
  • Dit formulier wordt naar onze afdeling contractbeheer verstuurd waar deze gecontroleerd wordt. Daarna sturen wij deze door naar de bij ons bekende wagenparkbeheerder/contactpersoon. Hier hoef jij dus niks voor te doen. Nadat wij van de wagenparkbeheerder/contactpersoon schriftelijk akkoord hebben ontvangen, wordt de tariefsaanpassing ingediend bij Ecotap.
  • Het wijzigen van je energietarief is alleen van toepassing als de laadoplossing is opgenomen in jouw leasecontract én is aangeschaft via Ecoleon/Ecotap.
  • Het energietarief is een (combinatie)tarief van je energiecontract uitgedrukt in euro's inclusief BTW per kWh. ALMN of Ecotap is niet in staat om een dubbel tarief (piek - dal) in te stellen. Indien hier sprake van is kun je een gemiddelde nemen, of met de werkgever overeenstemming bereiken over één van de twee tarieven.
Vergoeding van de afgenomen elektriciteit moet voldoen aan de door de Belastingdienst gestelde voorwaarden. Indien je een te hoog tarief laat instellen, kan dit fiscale gevolgen hebben. Je bent zelf verantwoordelijk voor aangifte hiervan. ALMN is hier op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor.

Heb je vragen? 
Afdeling contractbeheer is telefonisch te bereiken op 0344 638070, of stuur je mail naar contractbeheer@almn.nl.