100eVierstroom_Hero Mobiel

29 mei 2023

100ste aflevering voor Vierstroom Verpleeg Thuis

Al jaren werkt ALMN samen met Vierstroom Verpleeg Thuis om de zorgmedewerkers te voorzien van mobiliteit. Onlangs vierden we samen een indrukwekkende mijlpaal. De Vierstroom nam de 100ste leaseauto in gebruik.

100ste inzet vieren we samen!

Onlangs werd Rosemarie verrast. Namens Vierstroom nam zij de auto in ontvangst. Onze accountmanager Arjan heeft er samen met haar collega’s een bijzonder moment van gemaakt. De gelukkige nieuwe berijdster van de Hyundai i10, die nog van niks wist, werd ontroerd. De gepersonaliseerde taart en het fotomoment met de cheque maakten het feest compleet. Haar reactie bij het aannemen van de sleutels was hartverwarmend.

Thuis blijven wonen met Vierstroom Verpleeg Thuis

Vierstroom Verpleeg Thuis speelt een rol in het faciliteren van verpleegkundige en verzorgende hulp aan huis. Met hun aanwezigheid in verschillende regio's zijn zij een vertrouwd gezicht geworden voor veel mensen. Mobiliteit is van groot belang voor deze zorgprofessionals. Dagelijks werken zij hard om de benodigde zorg te leveren. Wij zijn dan ook trots dat wij een bijdrage kunnen leveren. Vol vertrouwen kijken we samen naar de toekomst.