KraamzorgXL - mobiel

7 februari 2020

Al dertien jaar een mooie driehoeksverhouding

In samenwerking met Autolease Midden Nederland heeft De Waal opnieuw Volkswagens up’s! geleverd aan KraamzorgXL uit Gorinchem. Afgelopen week leverde Wim Verschoor, verkoopadviseur van De Waal Gorinchem, deze zes gloednieuwe Volkswagens af. Hiermee staat de teller op 20 auto’s voor KraamzorgXL.

“De relatie tussen KraamzorgXL en De Waal Autogroep gaat al jaren terug. Het begon geloof ik in 2007,” vertelt Clarissa Verhoeks, eigenaar van KraamzorgXL. “En al die jaren is Wim Verschoor ons vaste contactpersoon. Hij weet wat goede service is; hoe hij de zakenrelatie onderhoudt en wat hij voor ons doet, is echt top!”

KraamzorgXL is een kraamzorgorganisatie die werkt in de regio Dordrecht, Papendrecht, Gorinchem, Nieuwegein en Tiel. In 2015 werkten er zo’n 7 medewerkers en dat is nu wel anders: “Inmiddels hebben we circa 40 medewerkers en we zoeken nog steeds mensen. We zijn hard gegroeid in de afgelopen jaren.” De kraamverzorgsters gebruiken deze nieuwe Volkswagens, samen met de andere 14 auto’s, om naar de cliënten te rijden. “Vanuit huis vertrekken de dames naar het gezin of het ziekenhuis vanwaar ze de oproep hebben gekregen. Ze maken veel kilometers omdat ze geen vaste werkplek hebben,” ligt Clarissa toe.

“Autolease Midden Nederland en De Waal hebben ons een totaalpakket aan service geboden,” vertelt Clarissa. “Zij hebben de wagens laten bestickeren en samen hebben we een passende leaseovereenkomst gemaakt. Door de mooie bestickering zijn deze splinternieuwe auto’s niet alleen een stukje praktische invulling en waardering voor de medewerkers. Maar hiermee maken we ook reclame op de weg.”

Met deze Volkswagens up’s! wil KraamzorgXL de kwaliteit blijven leveren waar zij voor staan: de cliënt te allen tijde centraal stellen en ervoor zorgen dat er in de kraamperiode zoveel mogelijk doorgaat zoals het gezin al gewend was.

Wim Verschoor is blij met opnieuw een mooie opdracht van Clarissa. “Het is een prachtige driehoeksverhouding. Door samen te werken met ALMN kunnen we een totaalpakket aan mobiliteit leveren aan KraamzorgXL. Ik vind het belangrijk om de klant totaal te ontzorgen. Met Clarissa werkt dat super. We kennen elkaar goed en de samenwerking verloopt soepel,” vertelt hij. “Clarissa stelt haar personeel altijd op de eerste plaats. Dat zie ik op allerlei manieren terug. Eerst personeel en dan zijzelf. Dat vind ik prachtig!”

Wij willen KraamzorgXL bedanken voor opnieuw een mooie opdracht en we wensen de kraamverzorgsters veel veilige kilometers toe.