Remmits - Hero Mobiel

14 april 2021

ALMN faciliteert elektrische voertuigen bij Remmits

Afgelopen jaar heeft ALMN vier elektrische voertuigen afgeleverd bij Remmits. Het familiebedrijf heeft ruim 10 jaar geleden het gemak van leasen ontdekt en zet door deze volledig elektrische auto’s de stap naar een duurzamer wagenpark.

ALMN ontzorgt en gaat voor een langdurige samenwerking

Remmits is begonnen met het (deels) elektrificeren van het wagenpark en ALMN mag hier in faciliteren. Als mobiliteitspartner van de afgelopen tien jaren (!) zijn we hier natuurlijk enorm trots op. Op dit moment worden er 45 voertuigen uit het wagenpark van Remmits geleaset via ALMN.

Peter Remmits, directeur, heeft ruim tien jaar geleden het gemak en de voordelen van leasen ontdekt. “Met name het onderhoud, de verzekeringen, de schades en het vervangend vervoer. Het is gewoon een stuk ontzorging en het scheelt mij een personeelslid in mijn dagelijkse beslommeringen.”

Elektrificatie van het wagenpark

Bij ALMN merken wij dat steeds meer bedrijven zijn gemotiveerd om MVO doelstellingen te behalen. Zo maken steeds meer relaties de overstap naar elektrisch rijden. Bij elektrificatie komt het een en ander kijken. Ons team heeft de juiste kennis in huis om advies te geven over het elektrificeren van het wagenpark. Het is belangrijk om te weten hoeveel kilometers er dagelijks worden gereden en ook het type laadvoorziening is van belang bij de aanschaf van een stekkerauto.

Overweegt u elektrisch rijden en wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!

Werken aan een schoner milieu

ALMN heeft afgelopen jaar twee Polestars, een Kia e-Niro en een Audi e-tron afgeleverd. Remmits schakelt waar mogelijk over op elektrische voertuigen en momenteel is bijna 10 procent van het aantal leaseauto’s via ALMN elektrisch. Een mooie stap in de groene richting.

Remmits werkt aan alle fronten mee aan een schoner milieu. Zo wordt er momenteel een nieuw en energieneutraal kantoor gebouwd. Het bedrijfspand wordt gasloos aangelegd en de capaciteit van de zonnepanelen wordt verhoogd naar 100.000 kilowatt. Op deze manier kunnen de elektrische voertuigen zonder problemen laden en kan de werkplaats en het kantoor verwarmd en gekoeld worden. “Remmits gaat vol gas, maar zonder gas!”

Bent u benieuwd hoe ALMN zich duurzaam ontwikkeld? Kom meer te weten over onze certificering voor ISO 9001 en MVO Prestatieladder 3.

Remmits - Video Mobiel