HelderOnderwijs_Hero Mobiel

29 maart 2016

Autolease Midden Nederland levert 10 nieuwe SEAT’S aan Helder Onderwijs

Eind maart heeft Helder Onderwijs 10 nieuwe SEAT’S in ontvangst genomen, geleverd door Autolease Midden Nederland. De SEAT’S, 2 Leons ST, 5 Ibiza’s ST, 2 Ibiza’s 5-deurs en 1 Seat Mii, werden in ontvangst genomen door Alma Reitsma (Director Consultancy) en afgeleverd op een tijdelijke locatie van Helder Onderwijs in Arnhem.

Over Helder Onderwijs:
Helder Onderwijs is een volledig automatisch digitaal advies- en administratiebureau gespecialiseerd in dienstverlening voor het onderwijs op het gebied van HRM, financieel management, juridische zaken, facilitaire zaken en ICT.

Net als bij Autolease Midden Nederland staat ook bij Helder Onderwijs de klant centraal. Helder Onderwijs ontzorgt onderwijsinstellingen door de bedrijfsvoering te vereenvoudigen en door het bestuur en de medewerkers op elk moment te voorzien van de kennis en informatie die zij nodig hebben. Hierdoor blijven onderwijsinstellingen in control en kunnen zij zich volledig richten op het leveren van excellent onderwijs aan leerlingen.

De nieuwe SEAT’S dragen bij aan een sportieve en professionele uitstraling en zorgen ervoor dat consultants van Helder Onderwijs representatief voor de dag komen.