hero middel kleine ev

13 december 2023

Betaalbare elektrische auto's uitgelicht

Het tijdperk dat een elektrische auto voor de particulier onbetaalbaar is lijkt voorbij. Er zijn ondertussen al verschillende kleinere en betaalbaardere elektrische auto’s op de markt. Van een MG tot een Italiaanse Fiat en alles daartussen in. Wij hebben er een aantal voor jou op een rijtje gezet.

Dacia Spring

We trappen af met wat ons betreft een echte winnaar op gebied van prijs-kwaliteit. De Dacia Spring is een volledig elektrische auto in stoere outdoorstijl. Deze compacte auto is ruim genoeg voor 4 personen. Je rijdt hem al vanaf € 325 per maand o.b.v. 60 mnd en 6.000 km p/j.

Dacia Spring
MG4 Electric

MG4 Electric

Deze elektrische hatchback is geschikt voor jou als je – op een goede manier – graag lekker opvalt met je auto. Je leaset deze auto al vanaf € 525 per maand o.b.v. 60 mnd en 6.000 km p/j . Wist je dat de MG4 Electric achterwielaandrijving heeft? En dat allemaal voor die fijne prijs!

Fiat 500E

“Dezelfde kenmerkende stijl, nieuwe elektrische ervaring,” aldus Fiat. Wat ons betreft is dit de juiste omschrijving van deze vlotte en soepele auto. De actieradius van de 500 is bovengemiddeld in dit segment. Je rijdt ‘m al vanaf € 399 per maand o.b.v. 60 mnd en 6.000 km p/j .

Fiat 500
Citroen e-C3

Citroën e-C3

Compact en betaalbaar. Deze in Europa geproduceerde EV is comfortabel en beschikt over alles wat je nodig hebt in een auto. De basisversie van deze auto heeft o.a. Cruise Control, Advanced Comfort-onderstel en Verkeersbordherkenning. Je rijdt de e-C3 al vanaf € 389 per maand o.b.v. 60 mnd en 6.000 km p/j.

Vind je het geen probleem om even te wachten? De volgende auto's zijn ons beloofd in de toekomst:
Volkswagen ID.2

Volkswagen ID.2 (2026)

Een elektrische Volkswagen met een flinke actieradius en rond de € 25.000 nieuw? Dat is ons beloofd met de ID.2. Volgens de beelden is het een tijdloos en strak design, precies zoals je van Volkswagen gewend bent. Naar verwachting is deze vanaf 2026 te koop en vanaf dan dus ook te leasen.

Renault Twingo (2026)

Wat een plaatje! De Renault Twingo grijpt qua uiterlijk terug op de eerste Twingo. Vrolijk, guitig, maar dan in een retrojasje. De elektrische auto moet minder dan € 20.000 nieuw gaan kosten. Naar verwachting is deze vanaf 2026 te koop en vanaf dan dus ook te leasen.

Renault Twingo

Wil je meer informatie over één van deze auto's of gewoon vrijblijvend advies? Onze leaseadviseurs denken graag met je mee.

remco
remco
Remco de Boer

Leaseadviseur Private Lease