Bebording nieuwe huisstijl_Hero mobiel

7 juni 2023

Duurzame bebording bij ons kantoorpand

Als mobiliteitspartner bewegen we met jou mee. Ook als het gaat om de transitie naar een duurzame circulaire economie. Naast het aanbieden van duurzame mobiliteitsoplossingen, nemen we ook duurzame materialen mee in onze bedrijfsvoering. Zo hebben we bij ons kantoorpand in Tiel onlangs de signing aangepast vanwege onze nieuwe huisstijl en de keuze gemaakt om biobased materiaal toe te passen.

Rijstvliesjes als plaatmateriaal

Onze nieuwe bebording is gemaakt van vliesjes die de rijst tijdens de groei beschermen tegen het indringen van vocht. Na het verweken van de rijst vormt het een prima basismateriaal. Wist je dat rijst het meest gegeten voedsel op aarde is? Dit betekent ook dat er veel onbenutte ‘afval’ vliesjes beschikbaar zijn. Het gebruik van biobased materiaal in onze bebording maakt het oneindig circulair. Met zelfs een garantie van maar liefst 80 jaar!

Printen is minder afval

En ons logo? Gewoon rechtstreeks geprint op de rijstvliesplaat. Dus niet gedrukt op een folie en geplakt op het bord. Dat scheelt weer in de afvalstroom. Less is more in de circulaire economie. Bij ons ervaar je het verschil, vandaar onze keuze dit te realiseren met De Verschilmakerij!