Fruitdelta-fruitcorso-mobiel

20 september 2018

FruitDelta Rivierenland verscheen dankzij ALMN geheel in stijl op het Fruitcorso in Tiel

Afgelopen weekend vond in Tiel het jaarlijkse Fruitcorso plaatst. FruitDelta Rivierenland was hierbij aanwezig met de 100% elektrische Volkswagen e-Golf welke ter beschikking gesteld was door Autolease Midden Nederland (ALMN). Voorzien van passende bestickering reed de e-Golf mee in de corsostoet.

“Als mobiliteitspartner van FruitDelta denken wij graag mee in groene oplossingen. De e-Golf sloot hier voor het Fruitcorso perfect op aan”, aldus accountmanager Wilbert Grasdijk van ALMN.

FruitDelta Rivierenland is een krachtig samenwerkingsverband bestaande uit overheid, onderwijs, onderzoek, ondernemers en ondernemende burgers. Samen maken zij zich sterk voor datgeen waar de regio goed in is. Ambities, opgaven en projecten die samenhangen met de economische speerpunten Agribusiness, Economie en Logistiek en Recreatie en Toerisme krijgen dankzij FruitDelta Rivierenland een boost in de regio.

Afgelopen weekend sloot ALMN zich volledig aan bij het motto van FruitDelta: ‘Samen werken aan de ontwikkeling van Rivierenland’. Wij bedanken FruitDelta Rivierenland voor de fijne samenwerking!