HTR_Hero Mobiel

17 november 2016

HTR Security Systems kiest voor Ford Transit Connect

HTR Security Systems nam op 26 oktober vijf nieuwe Fords Transit Connect in ontvangst, geleverd door Autolease Midden Nederland. Eigenaar van het bedrijf, Richard Krutwagen, nam de auto’s in ontvangst bij hun nieuwe pand aan de Energieweg in Druten.

HTR Security System is een erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Het Drutense bedrijf verzorgt al ruim twintig jaar beveiligingsoplossingen voor particulieren, het MKB, zorginstellingen, onderwijs en gemeenten.

Net als bij Autolease Midden Nederland, staat ook bij HTR Security Systems de klant centraal. “Dat betekent vanzelfsprekend, zoals de klant dat van ons mag verwachten, een integrale aanpak van zorgvuldig op de klant afgestemd advies tot en met een uitgekiende installatie en montage”, aldus Krutwagen. “Een vakkundig team van specialisten staat voor u klaar.”

De nieuwe Fords gaan bijdragen aan een hoge klanttevredenheid. Dit is mede mogelijk door de op maat gemaakte inrichting door HBI Bedrijfswageninrichters. De bestickering van de nieuwe auto’s is verzorgd door Toon de Jong reclame uit Druten.

Autolease Midden Nederland wenst HTR heel veel veilige en succesvolle kilometers toe met hun nieuwe auto’s.