Try & Lease2022_hero mobiel

21 april 2022

Try & Lease

Deze actie is voorbij. Houd onze site in de gaten voor nieuwe events en neem in de tussentijd een kijkje bij ons Acties.

Ja, je leest het goed: je kunt bij ons al binnen 2 uur wegrijden in een spiksplinternieuwe private leaseauto. En dat in een tijd dat je niet zelden tot ver in 2023 op je nieuwe bolide moet wachten. Zelfs als je ‘m vandaag nog bestelt. Hartstikke vervelend natuurlijk!

Daarom organiseren wij op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2022 ons event Try & Lease aan de Marconistraat 12 in Tiel. Zeg maar gerust: een datingevent met leaseauto’s. Try & Lease in 5 woorden: proefrit maken, tekenen en wegrijden!

Hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans dat jouw favoriete leaseauto in mei écht van jou wordt. Wij hebben 25 auto’s in een fraaie merken- en klassemix geselecteerd. Voor ieder wat wils dus!

Stappenplan

Om jouw kans op een nieuwe leaseauto te maximaliseren hebben we een stappenplan voor je:

  1. Blok eerst 20 of 21 mei 2022 in je agenda: dé dag waarop je een proefritje gaat maken in je favoriete auto.
  2. Schrijf je vervolgens hieronder in op onze reserveringslijst en wees als eerste verzekerd van toegang tot het event.
  3. Houd vooral ook dinsdag 26 april 2022 een gaatje vrij in je planning. Dan zetten we onze modellen online en kan je een proefrit met je voorkeursauto claimen! Hoe eerder je op deze dag een reservering plaatst, hoe groter de kans dat je ‘m deze maand nog rijdt!
  4. Nadat je je auto hebt gereserveerd lever je je gegevens aan voor de financiële toetsing. Zo weet je zeker dat er op het event zelf niemand tussen jou en je droommodel in kan komen.

Scoor jij ook je nieuwe private leaseauto binnen 2 uur? Ons aanbod staat nu online!

We rollen de rode loper voor je uit!

Try & Lease is een uniek en supertof event waarbij we je graag in de watten leggen bij ons in Tiel. Voordat je jouw proefrit maakt, hebben we alles al zoveel mogelijk administratief in orde gemaakt. Zo kan jij na afloop gelijk met je favoriete vierwieler wegrijden.
Na je proefrit is er bij ons van alles te doen. Zo legt karikaturist IBIS deze dag graag voor je vast en komt de foodtruck langs met allerlei lekkernijen. En we schenken natuurlijk graag een lekker bakje vers gemalen koffie voor jou. Genieten dus! Samen met jouw leaseadviseur nemen we het contract nog even rustig door en dan is het moment daar: stralend naar huis in je nieuwe auto.

De inschrijvingen zijn gesloten.