Memoriam - mobiel

8 mei 2019

In Memoriam Immanuël Struik

Met veel verdriet berichten wij u, dat op 7 mei 2019 onze zeer gewaardeerde collega Immanuël Struik op 35 jarige leeftijd is overleden.

Autolease Midden Nederland verliest hiermee een zeer gedreven en talentvolle manager ICT & Operations. Immanuël heeft op geheel eigen wijze in de afgelopen 11 jaar een enorme bijdrage geleverd aan ons succes. Iets langer dan een jaar geleden kreeg Immanuël te horen dat hij ziek was. Deze (ongelijke) strijd ging hij aan op een manier die tekenend voor hem is: altijd positief, volledig vertrouwend op zijn geloof en in de volle overtuiging dat hij beter zou worden. Helaas mocht dit niet zo zijn. Dapper en strijdlustig tot het laatste moment is hij in het bijzijn van zijn gezin en familie ingeslapen. Wij zijn Immanuël zeer dankbaar voor hetgeen hij voor ons bedrijf heeft betekend en wij zullen zijn gedachtegoed koesteren en voortzetten in het DNA van ons bedrijf.

Wij wensen Marjolein, Amber, Mila en verdere familie heel veel sterkte en kracht om dit verlies te verwerken. Het team van Autolease Midden Nederland leeft intens met hen mee!