Overgang automatiseringsysteem - mobiel

18 november 2020

Overgang naar een nieuw automatiseringssysteem

* UPDATE 07-12-2020 * Autolease Midden Nederland is succesvol overgestapt naar het nieuwe leasepakket. 

Vanwege de toegenomen complexiteit van BPM-vaststelling (WLTP) stapt Autolease Midden Nederland over op een nieuw leasepakket. De transitie van het huidige pakket (ABS) naar het softwaresysteem van Carwise heeft in december plaatsgevonden. De overgang naar dit systeem heeft impact op verschillende afdelingen van onze organisatie.

Wij zetten op een rijtje wat er in deze periode verandert:

Ons team, service en diensten blijven hetzelfde. We hebben maatregelen getroffen zodat we bereikbaar blijven en alle operationele zaken kunnen behandelen. Het kan echter zo zijn dat de doorlooptijd iets langer is dan u van ons gewend bent.

  • Visueel zou u kleine wijzigingen kunnen ondervinden bij de offertes, herberekeningen en facturen.
  • Heeft u een brandstofpas in uw operationele leasecontract? Dan heeft u, zoals aangegeven, eind november een extra kwartaalafrekening ontvangen.
  • Bent u een wagenparkbeheerder en maakt u gebruik van de Management Rapportages? Sinds 1 december kunt u hier tijdelijk geen gebruik meer van maken. Wij informeren u wanneer u de rapportages weer kunt raadplegen.
  • Onze berijdersapp werkt op dit moment niet meer. U krijgt meer informatie over de nieuwe berijdersapp zodra deze gelanceerd wordt.

Wij vragen om uw begrip

Al met al is het een ingrijpende operatie. Het systeem is de ruggengraat van Autolease Midden Nederland en de migratie kost tijd en energie. Uiteraard streven wij ernaar om de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Onze collega’s zetten zich meer dan 100% in om u zo snel mogelijk te woord te staan. Het kan echter zijn dat bepaalde zaken net even iets anders lopen of langer duren dan u van ons gewend bent. Hiervoor onze oprechte excuses, maar wij vragen ook om uw begrip.