pech onderweg - mobiel

29 juli 2022

Pech onderweg in de vakantieperiode

Het is eindelijk zover! De zomer is begonnen en voor de meesten van ons betekent dit een periode om op vakantie te gaan. In eigen land, een exotisch oord, binnen Europa of gewoon thuis.

Voor degenen die met de auto op vakantie gaan, is het raadzaam om met een aantal zaken rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan de verkeersregels in het buitenland. Zo is het in Frankrijk zo dat het voertuig op de rotonde niet standaard voorrang heeft. Dat is dus even goed opletten!

Meer autovakanties = meer pechgevallen

Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens je autovakantie, dan staan wij uiteraard voor je klaar. Onze hulpdienst, Eurocross International, heeft weer veel tijd gestoken in het opleiden van extra mensen om tijdens de piek in deze zomer goed te kunnen functioneren.

Doordat er deze zomer veel meer mensen met de auto op vakantie gaan is het automatisch een stuk drukker bij onze hulpdienst. Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar is het aantal pech- en ongevalshulpverlening meer dan 34% hoger. Ondanks alle extra opgeleide mensen moet je er rekening mee houden dat je eventueel langer moet wachten aan de telefoon. Een extra reden om altijd te zorgen voor voldoende water (en snacks ) in de auto.

Vervangend vervoer

Vanwege de tekorten aan huurauto’s in het buitenland wordt er ook gekeken naar alternatieven wanneer je vervangend vervoer nodig hebt. Dit kan een huurauto zijn die verder bij jou vandaan is maar dit kan eventueel ook een terugreis met de trein zijn. Je kunt er in ieder geval op rekenen dat we samen een oplossing vinden!

Contactgegevens

Onze gegevens zijn ook terug te vinden in onze berijdersapp.

ALMN
+31 (0)344-638 070
info@almn.nl

Eurocross
+31 (0)344 – 689 523
vai@eurocross.nl (pechhulp buitenland)
auto@eurocross.nl (pechhulp Nederland)

Ben jij een van de pechvogels die stil komt te staan met je leaseauto? Neem dan contact met ons op zodat we een oplossing kunnen vinden en je zo snel mogelijk weer onbezorgd vakantie kunt vieren!