hero peugeot 208 facelift zonder kleurvlak

Vernieuwingen van de Peugeot 208 en e-208

De razend populaire Peugeot 208 is alweer even op de markt. In 2019 werd het model ook elektrisch. Sinds kort is ook de facelift op de markt. Wat is er nu eigenlijk veranderd? De belangrijkste vernieuwingen van de Peugeot 208 en e-208 op een rijtje.

Neusje van de zalm

Na de facelift smoelt de Peugeot nóg beter dan hij al deed! De neus is namelijk flink veranderd ten opzichte van die van zijn voorganger. De grille is een slag groter en de verlichting is vernieuwd. Zo kun je in de verlichting de klauw van een leeuw herkennen. De dagrijverlichting bestaat nu uit drie ledstrips in plaats van één.

Meer uiterlijke veranderingen

Het lettertype van de modelnaam is aangepast en het logo is verwijderd van de achterklep. Dit zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Er zijn ook nog twee nieuwe lakkleuren: een prachtige kleur grijs en een opvallende lime groen.

peugeot 208 facelift achterkant
Accupakket

Over groen gesproken: de keuze in elektrische aandrijflijnen is uitgebreid. Zo is er een 51 kWh (156 pk) krachtig accupakket toegevoegd. Hier zou je 400 km (WLTP) ver mee moeten kunnen rijden. 

peugeot 208 facelift interieur
Groter scherm

Welke versie je ook kiest: je krijgt bij de facelift Peugeot 208 en e-208 standaard een 10-inch display. Dit is een stukje groter dan het 7-inch display dat we gewend waren. Prettig!

Stap snel in!

Is dit helemaal jóuw auto of wil je meer weten over de Peugeot 208 en e-208? Neem contact op met Remco.

remco
remco
Remco de Boer

Leaseadviseur Private Lease