Prodware-samenwerking-ALMN-mobiel

14 januari 2019

Prodware gaat samenwerking aan met Autolease Midden Nederland

Prodware, specialist in IT-oplossingen, en Autolease Midden Nederland (ALMN) starten het nieuwe jaar met een prachtige samenwerking. In de eerste week van januari gingen de twee bedrijven uit het Rivierengebied met elkaar om tafel.

Zorgeloos rijden en de hoogstaande service

Daar tekenden zij een overeenkomst voor 80 auto’s. Autolease Midden Nederland dacht mee voor een geschikte mobiliteitsoplossing voor het personeel van Prodware. Een Full Operational Lease overeenkomst past bij het bedrijf. Naast het zorgeloos rijden en de hoogstaande service van deze leasevorm, kunnen de medewerkers gebruik maken van de vakantieauto en kunnen ze gemakkelijk een leaseauto uit de voorraad kiezen. Daarnaast heeft ALMN ook een aantrekkelijk aanbod gedaan voor private lease voor alle medewerkers van Prodware.

Prodware en ALMN gaan een mooie samenwerking tegemoet. Beide bedrijven staan voor service van het hoogste niveau en ALMN kan de perfecte invulling geven aan de mobiliteitsbehoeften van de werknemers van het bedrijf uit Zaltbommel.

De keuze voor ALMN was bijna als vanzelfsprekend. Dit heeft onder meer te maken met de zorgen die de leasemaatschappij uit handen neemt. Berijders kunnen zo op één adres terecht voor bijvoorbeeld nieuwe banden, ruitreparaties en onderhoud. En dat ontzorgen uit zich ook in de perfecte ondersteuning aan de berijders wanneer dat nodig is. Daarnaast was het voor Prodware belangrijk om de mobiliteitsoplossing niet alleen te zoeken in auto’s. In de toekomst wil het Zaltbommelse bedrijf ook gebruik kunnen maken van veel bredere mobiliteitsoplossingen.

Naast de complete service en het maximaal meedenken vanuit de leasemaatschappij, is Prodware buren van De Waal Autogroep in Zaltbommel. Een logistiek voordeel wanneer één van de wagens een kleine reparatie nodig heeft.

Autolease Midden Nederland is trots om Prodware als nieuwe klant te omarmen. We kijken uit naar de prachtige samenwerking en we willen in de toekomst blijven meedenken om een uitstekende invulling te geven aan de mobiliteitsbehoeften van het Zaltbommelse bedrijf.