Totality elektrificatie - mobiel

27 oktober 2020

Totality zet belangrijke stap naar elektrificatie

Samenwerking krijgt nieuwe dimensie. Al ruim tien jaar bestaat er een mooie driehoeksverhouding tussen Totality, De Waal Autogroep en Autolease Midden Nederland. In juli 2010 werd de eerste Volkswagen Polo door De Waal Autogroep afgeleverd aan Totality. Afgelopen maand zijn er drie volledig elektrische auto’s in gebruik genomen. Eind dit jaar zal het wagenpark onder andere uit zeven Volkswagens ID.3 bestaan. Hiermee zet Totality een belangrijke stap naar elektrificatie.

Tot-‘tell me more’

Totality | careers in banking is dé specialist in detachering binnen de bancaire sector. Met ruim 100 professionals maakt Totality het verschil in de bancaire sector. Professionals voeren uitdagende opdrachten uit bij verschillende opdrachtgevers zoals Rabobank, ABN AMRO Bank en Triodos Bank.

Mobiliteitsbehoefte

Met al die professionals in huis is het wagenpark van Totality in tien jaar tijd flink gegroeid. Momenteel bestaat het wagenpark uit 27 auto’s waaronder één Volkswagen up!, twintig Volkswagen Polo en drie Volkswagen Golf. Afgelopen maand heeft Autolease Midden Nederland in samenwerking met De Waal Autogroep drie Volkswagen ID.3 aan het wagenpark toe mogen voegen. Met de komst van deze volledig elektrische auto’s zet Totality een stap in de groene richting.

Elektrificatie

De Volkswagen ID.3 sprak Totality vanaf het begin al aan. “Het is een innovatieve en schone auto met een zeer mooi design en goede techniek,” stelt directeur Robbert de Groot. Daarnaast profiteren de professionals van (maar) 8% bijtelling door de snelle levering van de auto’s.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijke doelstelling voor Totality. Dat zorgde voor een extra motivatie om geleidelijk over te stappen naar een elektrisch wagenpark. “De overheid maakt elektrisch rijden alsmaar aantrekkelijker. Het laadnetwerk wordt steeds beter, het aanbod elektrische auto’s groeit en de overheid heeft verschillende subsidies en regelingen voor ondernemers om het fiscaal aantrekkelijk te maken,” legt leaseadviseur Gerwin Verkerk uit. “En voor ons als Totality is de overstap naar elektrisch een belangrijke stap om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Een stap waar we trots op zijn,” vertelt De Groot.

Mooie toekomst tegemoet

Gerwin Verkerk, leaseadviseur bij Autolease Midden Nederland, spreekt van een fijne en vertrouwde samenwerking. Ook Totality is zeer tevreden. “Zowel met Gerwin als de andere contact