Vierstroom_Hero Mobiel

12 januari 2018

Volledige verzorging van mobiliteit voor Zorginstelling Vierstroom

Autolease Midden Nederland (ALMN) leverde donderdag 4 januari 27 Peugeots 108 af aan Zorginstelling Vierstroom. De mensen van Vierstroom zijn regionale experts in hulp, zorg en service. Met de auto’s beschikken de zorgverleners altijd over geschikt vervoer om de mensen thuis deze optimale hulp, zorg en service te bieden.

Autolease Midden Nederland is een zeer bewuste keuze, zo vertelt Marieke Oldewarris, directeur van Vierstroom. “Naast scherpe leasetarieven vinden wij service heel belangrijk. Meedenken, goede service en betrouwbaarheid zijn uitgangspunten die ook bij onze eigen werkwijze passen.”

De Vierstroom, onderdeel van Fundis, maakt het mogelijk om voor zorgbehoevenden thuis te blijven wonen. Zo blijven zij met thuiszorg toch zelfstandig. De 27 zorgverleners bezoeken met de nieuwe Peugeots mensen die een verpleeghuisindicatie hebben, maar wel in hun trouwe thuisomgeving willen blijven wonen.

Autolease Midden Nederland wil De Vierstroom bedanken voor deze mooie opdracht. We hopen op een lange en succesvolle samenwerking om jullie klanten het leven zo plezierig mogelijk te maken. Voor nu wensen we alle zorgverleners veilige kilometers toe.