Vossius_Hero Mobiel

12 juni 2017

Vossius Consultancy goes green met de Volkswagen e-Golf

Op 6 mei 2017 leverde Autolease Midden Nederland (ALMN) de eerste Volkswagen e-Golf aan Vossius Consultancy in Amstelveen. Vossius Consultancy heeft de wens om in 2020 het gehele wagenpark volledig elektrisch te hebben rijden. Naar aanleiding van deze wens en onze jarenlange samenwerking is ervoor gekozen om gezamenlijk een pilot te starten met de CO2 neutrale Golf en zodoende alvast praktijkervaring op te kunnen doen.

‘De e-Golf brengt u verder’ is de kreet die Volkswagen toeschrijft aan deze auto. De e-Golf beschikt voor Vossius Consultancy over een acceptabele actieradius, past volledig binnen het MVO-beleid en is daarnaast ook financieel erg aantrekkelijk door het lage bijtellingstarief van slechts 4%.

Bij adviesbureau Vossius Consultancy gelooft men erin dat je alleen zinnig advies kunt geven als je kennis van zaken hebt. Hoe specifieker die kennis, hoe beter het advies. Daarom richt Vossius zich binnen de zorg op een niche: die van de administratieve en financiële processen en systemen binnen ziekenhuizen. Vossius Consultancy wil zorginstellingen ontzorgen op het gebied van ICT, zorgregistratie en financiële processen. Hierbij wordt gestreefd naar een optimale samenhang tussen deze drie.

ALMN kent gelijkenissen in de bedrijfsvoering van Vossius Consultancy. ALMN staat voor het leveren van een totaaloplossing en ontzorging op het gebied van mobiliteit. Leasing is maatwerk, dus mensenwerk en dankzij up-to-date kennis komt ALMN, samen met de klant, altijd tot het juiste advies.

Wij wensen Vossius Consultancy veel veilige kilometers toe!