Wij zijn op zoek naar een

Commercieel Medewerker Binnendienst

Tiel, 40 uur

Hallo nieuwe collega!

Ben jij op zoek naar een job binnen een leuk team van collega’s die voor je klaar staan en waarmee je samen tijdens onze vrijdagmiddagborrel de week afsluit? Wil jij een afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is? Heb jij zin om aan de slag te gaan in een commerciële rol waarin jij proactief, klantgericht en gestructureerd te werk gaat? Dan pas jij bij ons!

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het volledige beheer van jouw relaties. Je bent sociaal sterk, doelgericht, achterhaalt de wensen van je klant en biedt proactief oplossingen voor vraagstukken op het gebied van mobiliteit.

Mariska belt slider

Wat waarderen we aan jou?

  • Je pakt uit jezelf de telefoon om de klant te bellen die nog niet heeft gereageerd op de offerte en bent in staat de order binnen te halen.
  • Je bent in staat de relatie met jouw klanten verder uit te bouwen en kansen te creëren.
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en beschikt over ervaring in het commerciële vak, bij voorkeur in onze lease-branche.
  • Je woont niet te ver van Tiel af zodat je ook na een werkdag genoeg vrijetijd hebt.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende commerciële job met ruimte voor eigen inbreng.
  • Investering in jouw ideeën, talenten en vaardigheden.
  • Een warm plekje in het leukste team binnen de automotive.
  • Korting op het leasen van een fiets of auto.
Dit zeggen jouw toekomstige collega's

"Ik ervaar ALMN als een fijne en sociale werkgever. We werken hard en er is ruimte voor plezier. Het is een leuk team met mensen die dezelfde doelen nastreven. Zo leveren wij wij dagelijks de beste kwaliteit in dienstverlening."

Arjan – Accountmanager

 

“Ik ben trots om te werken bij ALMN omdat we echt allemaal onderdeel zijn van de groei van het bedrijf. Daarnaast krijg ik ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling in een fijn en relaxte werkomgeving. Samen zijn we een hecht team en maken we het verschil voor onze klanten!”

Robert – Pricing Specialist

 

“Samen met mijn collega’s vind ik overal een oplossing voor, we denken altijd mee met de klant. Ook buiten de gebaande kaders. Op deze manier dragen we echt bij aan “mensen maken leasing”

Maarten – Coördinator Operations

Sollicitatie Commercieel Medewerker Binnendienst

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en wij bellen jou! Wel zo makkelijk. Uiteraard zijn wij benieuwd naar jouw motivatie in een persoonlijk gesprek. Onze slogan is niet voor niets Mensen maken leasing.