Peugeot 208 hero - mobiel

Peugeot 208 Private Lease

Compact en sportief

De Peugeot 208 onderscheid zich door zijn sportieve, stoere design. Een compacte auto met grootse prestaties.

  • Sportief design 
  • Ruime keuze aan opties

Disclaimer: er kan wel eens wat wijzigen! Ga jij voor de Peugeot 208? Neem dan contact met ons op. Wij checken de huidige specificaties meteen voor je. 

De 208 private leasen bij ALMN

Je betaalt altijd per kilometer

Slechts € 150 eigen risico

Na 24 uur vervangend vervoer

Inzittenden meeverzekerd 

Wanneer kun jij instappen?

Dat hangt er vanaf. Ga jij voor een 208 occasion of uit voorraad? Dan stap je direct in! Valt jouw keuze op een nieuw te bestellen Peugeot? Dan heb je te maken met een wachttijd. Informeer hiervoor bij een van onze Private Leaseadviseurs. 

''Mijn ervaring met Autolease Midden Nederland is zoals je deze van een lease maatschappij verwacht. Heldere communicatie, recht door zee en geen addertjes onder het gras. Qua tarief misschien niet de goedkoopste maatschappij, maar ook geen aanvullend verdienmodel bij het inleveren van de auto of bij schades en bekeuringen.''

- Klant ALMN

Meer over private leasen bij ons:

Aanvullende opties

De Peugeot 208 is standaard al rijk uitgerust. Maar mocht je de 208 verder willen personaliseren dan biedt Peugeot je een tal van mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor het zogeheten 'Black Diamond' uitgevoerde dak en steel de show.

Peugeot 208 Active

De Peugeot 208 Active is de standaard uitvoering van de 208. Standaard met elektrische verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en lederen stuurwiel. 

Peugeot 208 Allure

Wil je iets meer opties? Ga dan voor de Peugeot 208 Allure!

Extra opties van de 208 Allure t.o.v. de 208 Active:

  • Hill start assist
  • Extra getinte achterste zijruiten en achterruit
  • Climate control
  • LED koplampen

Wil je een offerte ontvangen voor de Peugeot 208 Allure? Of een nog luxere uitvoering? Neem dan contact met ons op. Wij maken een offerte speciaal voor jou.

Peugeot 208 slider upgrade