fabia hero mobiel

Škoda Fabia Private Lease

De Škoda Fabia Private Leasen bij ALMN

Je betaalt altijd per kilometer

Slechts € 150 eigen risico

Na 24 uur vervangend vervoer

Inzittenden meeverzekerd 

Zelf samenstellen

De Škoda Fabia Active is de standaard uitvoering. Wil je een luxere uitvoering zoals de Monte Carlo? Ook dat is mogelijk! Na het kiezen van de uitvoering bepaal jij de looptijd, kilometrage en de opties die je graag op de auto wil. We hebben een aantal populaire opties voor je uitgelicht. Jouw ideale leaseauto samengesteld? Dan gaan we de auto voor je bestellen.

 

Standaard op de Škoda Fabia Active

  • Radio Swing met 6,5" inch touchscreen, DAB+ en 4 luidsprekers
  • Front- en Lane Assist
  • Airconditioning
  • Automatische verlichting en LED-koplampen
  • Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels in carrosserie kleur
  • Rijk aan Simply Clever features, zoals paraplu in het linkervoorportier

Heb jij een andere wens? Alles is mogelijk. Je leaseadviseur kan hierin altijd met je meedenken. Ga jij voor de Škoda Fabia? Neem dan contact met ons op. Wij checken de huidige specificaties meteen voor je. Er kan namelijk wel eens wat wijzigen!

Zelf samenstellen

Direct rijden

Op korte termijn al een Škoda Fabia private leasen? Bekijk hieronder onze voorraad van nieuwe auto's en occasions. Na het afronden van de administratieve zaken haal jij meteen je leaseauto bij ons op! 

Even voelen hoe de auto rijdt? In onze leaseauto's uit voorraad en occasions kun je een proefrit maken. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Morgen instappen

"Betrouwbaar, snel en meedenkend."

- John Koole

fabia

Aanvullende opties

Standaard is de Škoda Fabia al beladen met opties. Wil jij alles erop en eraan? Ga dan voor de Monte Carlo. Dit is de meest luxe uitvoering! Interesse? Neem dan contact met ons op.