scala hero mobiel

Škoda Scala Private Lease

Genoeg ruimte voor jouw familie en vrienden

Met z’n drieën achterin of twee kinderzitjes. Ruimte genoeg! De Škoda Scala is dé auto waar je met de hele familie gemakkelijk zit. Hij is zelfs de ruimte in zijn klasse. Met een neergeklapte achterbank heb je maar liefst 1.410 liter kofferbakruimte.

Met het hele gezin naar de dierentuin? Dan moet er een hoop mee. Geen probleem voor jouw Scala. Naast je bagage past de kinderwagen er nog gemakkelijk bij. Na deze familie dag naar een voetbalwedstrijd met vrienden? Niet alleen jijzelf zit verschrikkelijk comfortabel. Ook je vrienden op de achterbank hebben ruime beenruimte. Door het hoge dak rij je rustig over een drempel zonder dat ze achterin met hun hoofd tegen het dak zitten.

scala achterkan
USP Vierkant

Private Lease de Scala als ruime vakantieauto

Je zit met je gezin of een auto vol vrienden super comfortabel in de Skoda Scala. Wanneer je drie vrienden op de achterbank hebt zitten, kun je zorgeloos naar het vliegveld rijden, aangezien er met gemak 10 handbagagekoffers in passen.

Voor de familievakantie hoef je je ook geen zorgen te maken. De achterbank is voorzien van IsoFix, waardoor je gemakkelijk 2 kinderzitjes op de achterbank kunt plaatsen en een tent met de rest van de kampeerbenodigdheden in de achterbak kunt leggen.

Simply Clever pakket Škoda

Comfort gaat natuurlijk niet alleen om ruimte. Kies je voor het ‘Simply Clever’ pakket? Dan beschikt de Scala over verschillende handige snufjes. Als je met vieren in de auto zit kun je elk twee drankjes meenemen. Er is zelfs plek voor één anderhalve literfles. Een sportieve vakantie? Onder het net in de kofferbak pas bijvoorbeeld je helm  voor het mountainbiken. Ook gewoon erg handig wanneer je iets binnen handbereik wilt houden. Eenmaal op bestemming is het tijd voor boodschappen. Jij hangt je tassen aan de speciale haakjes in de auto. Bij aankomst zit alles nog netjes in de tassen. Handig!

Comfortabel op de achterbank

De Scala heeft de grootste zitruimte op de achterbank in zijn klasse. Zo kunnen personen van 1,90 meter relaxed op de achterbank zitten zonder hun hoofd aan het plafond te stoten, zelfs niet als je over een drempel gaat. Verder is de achterbank 30 cm breder dan die van zijn grotere broer, de Passat. Als kers op de taart zit je altijd vol energie op de achterbank, dankzij de twee USB-C-aansluitingen op de achterbank hoef je nooit met een lege telefoon aan te komen na een lange rit om Netflix te kijken.

Škoda-foefjes, uniek én standaard

Škoda wil het jou zo gemakkelijk mogelijk maken! Er zitten standaard wat handigheidjes in jouw Scala verwerkt. Zo heb jij wanneer het vriest altijd een ijskrabber bij de hand. Deze vind je namelijk in de benzineklep. Knoeien met de ruitensproeiervloeistof is ook verledentijd. Het dopje van het reservoir van de ruitensproeiervloeistof vormt automatisch een trechtertje bij openen. En is het een typische Nederlandse dag met regen? Pak dan snel de paraplu die verstopt zit in de deur van de bestuurder. Benieuwd naar alle functies? Neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs.

Kom proefrijden

Deze auto's hebben we nu op voorraad! Ook een proefrit maken is mogelijk. Wil je weten of de Scala bij jou past? Onze leaseadviseurs adviseren je graag.

Of stel hem zelf samen

Bespreek de mogelijkheden met Remco

Wil je komen proefrijden, de Scala foefjes bekijken of meer weten? Remco kan je alles vertellen. Neem contact op om te ontdekken of deze auto perfect bij jou past. Rij jij binnenkort weg in de Škoda Scala?

remco
remco
Remco de Boer

Leaseadviseur Private Lease

Mensen die een Škoda Scala overwegen kijken ook naar