Luc en klant aan tafel Hero mobiel

Laat je maximaal ontzorgen

Zakelijke lease

Zorgeloos leasen met hoogstaande service.

Robert buiten met klant

De voordelen van zakelijk leasen bij ALMN

  • Service van een hoge standaard. Dag in dag uit staan wij in dienst van jouw mobiliteit.
  • Leaseproducten die perfect matchen met jouw mobiliteitsbehoefte.
  • Persoonlijk contact met vaste contactpersonen.
  • Waar je ook strandt, wij zorgen altijd voor een vervangende auto.
  • Incompany trainingen voor jou en je werknemers.

Heb jij de overstap naar elektrisch al gemaakt? 

Het aanbod wordt steeds groter, de laadpaaldichtheid in Nederland is de hoogste van Europa en het rijdt heerlijk comfortabel. Velen gingen je al voor. Het is niet de vraag of je elektrisch gaat rijden, maar wanneer. Onze leaseadviseurs beantwoorden graag al je vragen.

Op korte termijn instappen:

Populaire modellen

Ontdek welke modellen populair zijn onder de zakelijke leaserijder.

Kennisbank

ALMN wil graag jouw mobiliteits- én kennispartner zijn. Om dit laatste doel te verwezenlijken hebben wij een kennisbank ingericht.  

Mijn ALMN

Om onze berijders zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij het platform 'Mijn ALMN' ingericht. Hier vind je alles wat je als berijder wil weten. 

Mensen maken leasing.

Jij bent elke dag in beweging. Naar het werk. De kinderen van school halen. Gezellige dagjes uit. 's Zomers naar de camping in Italië. Beweging hoort bij de mens. Beweging is vooruitgang. Stilstand achteruitgang. Dat is al eeuwen zo.

Als leasemaatschappij bewegen we met jou mee. Terwijl jij onbezorgd achter het stuur zit van je leaseauto – of fluitend op je leasefiets – zijn wij dagelijks in de weer om duizenden klanten te bedienen met de allerbeste mobiliteitsoplossingen.

Bij ons ervaar je het verschil. Dat is onze belofte. Je tekent bij ons niet zomaar een leasecontract. Je zet je handtekening onder het beste leasecontract. 

Teamfoto ALMN Slider