hero mobiel

Compact formaat, grote inhoud

BYD ATTO 3

De nieuwe BYD ATTO 3

Build Your Dreams. Dat staat op de achterkant van de ATTO 3. Een volledig elektrische auto met de door BYD zelfontworpen Blade Battery. Brandveilig én zonder kobalt. Goed voor mens en planeet. Dit zijn uiteraard niet de enige voordelen die deze compacte cross-over jou te bieden heeft!

byd 2
byd 7

Dreams are built

De BYD ATTO 3 maakt gebruik van een comfortabel platform. Je zweeft bijna over het asfalt. Drempels en andere oneffenheden worden moeiteloos opgevangen door de vering. Dit gaat gepaard met direct stuurgedrag en prima wegligging! Een perfecte combinatie als je het ons vraagt.

Met een maximum vermogen van 150 KW (204 pk) en een maximum koppel van 310 Nm kun je goed meekomen in het verkeer. De auto heeft een actieradius van 420 km (WLTP). Niet verkeerd!

De opbergruimte is in totaal 1.338 liter. Hier passen heel wat tassen en koffers in. Met het grote panoramische glazen schuifdak, de elektrische verstelbare én verwarmde stoelen ben je helemaal klaar voor een avontuurlijke rit.

Design en interieur

Het design van deze cross-over verdient extra aandacht. Er zijn in het ontwerp invloeden te vinden uit de sportschool én de duizenden jaren oude Chinese cultuur. Zo zitten er in de C-stijl schubben van een draak verwerkt en kun je in het interieur verschillende sportschoolelementen herkennen zoals hardloopbanden en gewichten. Super origineel! 

De ATTO 3 is ontworpen door Wolfgang Egger. Hij is voormalig hoofddesigner van Audi.

Het multimediascherm van ten minste 12,8 inch is met één druk op de knop een kwartslag te draaien. Een praktische functie die zorgt voor overzicht. De niet veel duurdere BYD ATTO 3 Design-versie komt met een 15,6 inch display.

Blade Battery

Met jarenlange ervaring heeft BYD de Blade Battery ontwikkeld. Een sterke batterij met een unieke vorm. Door middel van slimme bouw en de vorm van de accu krijg je meer batterij ten opzichte van traditionele accu’s. Meer energie, meer kracht en een groter bereik.

Veiligheid speelt bij BYD een grote rol. Zo heeft de Blade Battery de ‘nail penetration test’ erg goed doorstaan. In deze test wordt er een metalen pin met grote kracht door de batterij geduwd om te kijken wat er gebeurt. Er zijn batterijen die in brand vliegen en erg moeilijk te blussen zijn. Bij de batterij van BYD gebeurde vrijwel niks. Met eigen ogen zien? Bekijk het filmpje hieronder!

video cover

NCM Battery vs Blade Battery

ALMN heeft heel goed met ons meegedacht en een super lease auto geleverd.

- Hans Verhoog-Staal

Interesse in de BYD ATTO 3?

Neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs of vraag een offerte aan.

rinda
rinda
Rinda Hak

Leaseadviseur Zakelijke lease

gerwin_formeel
gerwin 2.0
Gerwin Verkerk

Leaseadviseur Zakelijke lease

vince
vince
Vince te Kaat

Leaseadviseur Zakelijke lease

jaap
jaap
Jaap Blankestein

Leaseadviseur Zakelijke lease

Waarom de BYD ATTO 3 leasen bij ALMN?

Het beste leasecontract

Maatwerk afgestemd op jouw mobiliteitsbehoefte. Het contract dat we ook zélf zouden ondertekenen.

Jij staat bij ons centraal

Persoonlijk contact met adviseurs die voor jou door het vuur gaan. Jou blij maken is waar wij het voor doen.

Geen kleine (l)ettertjes

Zorgeloos de weg op dankzij duidelijke tarieven en contracten. Zonder gekke verrassingen aan het einde van de rit.

Altijd 
een oplossing

Geen enkele situatie en oplossing is ons te gek. 
Wij gaan én staan voor onze klanten. Punt.