NIO ET5 - mobiel

Reis in stijl

NIO ET5

nio 4

De nieuwe NIO ET5

De fraai gelijnde ET5 van de Chinese nieuwkomer NIO is sinds 2023 in Nederland verkrijgbaar. Volledig elektrisch en op weg naar duurzaamheid. De vele technische snufjes wekken je nieuwsgierigheid en zorgen voor een superieure rijervaring. Ken jij NOMI al?

Youtube banner

Robert testte hem voor je uit

Actieradius

Het gestroomlijnde design van de ET5 zorgt voor een goede aerodynamica. Dit werkt in je voordeel voor de actieradius. Ga je voor het 100 kWh accupakket? Dan kun je rekenen op een rijbereik van maar liefst 560 km (WLTP).

Een Max Verstappen waardige beleving

Met standaard vierwielaandrijving en een vermogen van 490 pk en 700 Nm kun jij méér dan prima meekomen in het verkeer. Word jij de nieuwe Verstappen?

NIO bewijst dat vermogen en comfort goed bij elkaar kunnen in één auto. De voorstoelen van de ET5 zijn 12-voudig verstelbaar en worden standaard geleverd met stoelverwarming. Ventilatie en massage zijn een optie. Op de achterbank heb je royale beenruimte én veel hoofdruimte.

Het dimbaar glazen dak beschermt je tegen 99,9% van de schadelijke UV-stralen van de zon. Altijd fijn!

nio 7

Veel ruimte

Het volume van de bagageruimte bedraagt normaal 450 liter. Klap de achterbank neer en je krijgt zo'n 850 liter extra! Genoeg voor de volledige vakantiegarderobe van de hele familie.

Duurzaam

Voor het interieur van de ET5 zijn duurzame materialen gebruikt. Zoals gerecyclede PET-flessen. Dit klinkt niet alsof het heel lekker zit. Niets is minder waar! We hebben het bij ALMN zelf mogen testen. De stoelen zitten heerlijk!

Het gebruik van natuurlijke mineralen en natuurlijke plantenvezels draagt bij aan vermindering van de koolstofuitstoot tijdens productie.

"Hoi, mijn naam is NOMI!"

NOMI is de naam van het schattige bolletje op je dashboard. Ze kan tegen je praten, geeft je aanwijzingen en zorgt ervoor dat je bij de les blijft. Ze doet zelfs het raam voor je open als jij dit aan haar vraagt. NOMI maakt gebruik van artificial intelligence. Met haar expressie, stem en visuele uitingen brengt ze iets in de auto wat bijna lijkt op menselijkheid. Kennismaken met NOMI? Neem dan contact op met onze leaseadviseurs.

nio 3

Laden of snel wisselen van batterij?

In 5 minuten met een volle accu wegrijden? NIO maakt dit mogelijk. Er zijn momenteel een aantal wisselstations waar je terecht kunt voor het swappen van je batterij.

Heb je interesse in een NIO? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

video banner website

Wisselstation

"Prettig, snelle reacties op mail, problemen worden snel opgelost, makkelijke communicatie en via de app veel inzichtelijk. Goede ervaring."

- Claudia

Interesse in de NIO ET5?

Neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs of vraag een offerte aan.

rinda
rinda
Rinda Hak

Leaseadviseur Zakelijke lease

gerwin_formeel
gerwin 2.0
Gerwin Verkerk

Leaseadviseur Zakelijke lease

vince
vince
Vince te Kaat

Leaseadviseur Zakelijke lease

mariska
mariska
Mariska Engel

Leaseadviseur Zakelijke lease

Waarom de NIO ET5 leasen bij ALMN?

Het beste leasecontract

Maatwerk afgestemd op jouw mobiliteitsbehoefte. Het contract dat we ook zélf zouden ondertekenen.

Jij staat bij ons centraal

Persoonlijk contact met adviseurs die voor jou door het vuur gaan. Jou blij maken is waar wij het voor doen.

Geen kleine (l)ettertjes

Zorgeloos de weg op dankzij duidelijke tarieven en contracten. Zonder gekke verrassingen aan het einde van de rit.

Altijd 
een oplossing

Geen enkele situatie en oplossing is ons te gek. 
Wij gaan én staan voor onze klanten. Punt.