hero townstar mobiel

A new star in town!

Nissan Townstar elektrisch

Functioneel en praktisch

De Nissan Townstar is uniek in zijn soort. De bus is uitgeroepen tot belofte van het jaar 2024. Dat is niet voor niets! De elektrische bus is ruim, betrouwbaar en heeft een professionele uitstraling.

townstar

Ruimte genoeg

Met de Nissan Townstar kun je met gemak tot 800 kg lading vervoeren. De laadruimte bedraagt maximaal 3,9 m3. Dit is voldoende ruimte voor twee Euro-pallets. De bus heeft een trekgewicht tot 1.500 kg. Handig!

Comfort

Het moderne interieur gemaakt van hoogwaardige materialen beschikt over veel comfort. Zo zijn er slimme opbergmogelijkheden in de bus verwerkt. De bus heeft een achteruitrijcamera, cruise control en parkeersensoren. Hierdoor is hij makkelijk te besturen. De LED-koplampen zorgen voor veilig zicht in het donker.

nissan townstar 4

Elektrisch

De bus wordt aangedreven door een accu van 45 kWh. Lekker duurzaam! De elektromotor zorgt voor 122 pk en 245 Nm. Hierdoor baan je je gemakkelijk een weg door het verkeer. De Nissan Townstar heeft een actieradius van maar liefst 301 km (WLTP). Ga jij het zelf ervaren? Neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs.

Subsidies en andere voordelen

Wist je dat je van vele voordelen kunt genieten wanneer jij de stap maakt naar elektrisch? Onze collega Stephanie licht het toe.

Thumbnail townstar Website

Interesse in de Nissan Townstar?

Neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs of vraag een offerte aan.

rinda
rinda
Rinda Hak

Leaseadviseur Zakelijke lease

gerwin_formeel
gerwin 2.0
Gerwin Verkerk

Leaseadviseur Zakelijke lease

vince
vince
Vince te Kaat

Leaseadviseur Zakelijke lease

stephanie
stephanie
Stephanie Tetelepta

Leaseadviseur Zakelijke lease