hero middel volvo ex30

De kleinste Volvo ooit

Volvo EX30 zakelijke lease

Volvo heeft met de EX30 een leuk model op de markt gebracht. Compact, vlot en elektrisch. Wordt dit jouw auto?

Fijne rijervaring

We hebben de Volvo EX30 bij ALMN zelf mogen testen. Wij zijn enthousiast! De Volvo EX30 pakt oneffenheden in de weg namelijk goed op. De auto is comfortabel en stil. Omdat de auto zo klein is - hij deelt zijn platform met de Smart #1 - is het stuurgedrag prettig en direct. Wanneer ga jij 'm ervaren?

_DSC9615 copy

Klein maar fijn

Hoewel de EX30 met zijn formaat kleiner is dan een Volkswagen ID.3, valt de bagageruimte van 318 liter niet tegen! De bodem is zelfs volledig plat te maken. De laadkabel hoeft trouwens niet rond te slingeren. Volvo heeft namelijk een klein vakje in de neus van de auto verwerkt waar deze prima inpast. Slim!

De zithouding van de voorstoelen is prettig. Tussen deze stoelen zit zelfs een groot open vak met dubbele bodem voor extra ruimte en telefoonhouders. 

Duurzaam interieur

Het interieur van de Volvo EX30 is, net als bij vele andere EV's, minimalistisch te noemen. Er zijn displays in het dashboard aanwezig die makkelijk te personaliseren zijn. 

Volvo is erin geslaagd een hoogwaardig afgewerkt interieur te creëren met hernieuwbare en gerecyclede materialen. De EX30 heeft dan ook de kleinste CO2-afdruk van alle Volvomodellen. De missie is om afval te verminderen of zelfs terug te brengen tot nul. Goed bezig, Volvo!

Standaard heeft het interieur een donkerblauwe kleur, maar lichtblauw of groen kan ook.

Elektrisch

De EX30 is een volledig elektrische auto. Hij is er in twee uitvoeringen. De Single Motor beloofd 344 km (WLTP) ver te kunnen komen. De Single Motor Extended Range doet daar nog een schepje bovenop: Volvo belooft hier een actieradius van 476 km (WLTP).

In iets meer dan 25 minuten laadt de accu van 10% tot 80% op bij een snellaadstation met 175 kW gelijkstroom. Niet mis!

Geïnteresseerd in deze Volvo EX30? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs. Ze adviseren je graag.

mariska
mariska
Mariska Engel

Leaseadviseur Zakelijke lease

gerwin_formeel
gerwin 2.0
Gerwin Verkerk

Leaseadviseur Zakelijke lease

jaap
jaap
Jaap Blankestein

Leaseadviseur Zakelijke lease

stephanie
stephanie
Stephanie Tetelepta

Leaseadviseur Zakelijke lease