remco-melanie-sleutel-vierkant

All-in voor één vast bedrag per maand

Private Lease

Zorgeloos leasen voor particulieren

Direct rijden!

Wat klanten over ons zeggen

"Huidig private lease contract liep af. Ik wilde graag een automerk welke niet op de website werd aangeboden. Dit was voor ALMN geen probleem. Zij gaven mij een aantrekkelijk aanbod. Binnenkort verwacht ik mijn nieuwe auto."
- Patrick

"Als er vragen zijn kun je direct iemand bellen die je snel en duidelijk helpt. Prima klantervaring wat mij betreft. Je krijgt echt het gevoel dat ze je graag willen verder helpen."
- H. Wols

"Prettig, snelle reacties op mail, problemen worden snel opgelost, makkelijke communicatie en via de app veel inzichtelijk. Goeie ervaring."
- Claudia

Flexlease slider

Flexlease – 100% flexibiliteit en 0% zorgen

Is jouw privésituatie veranderd? Of heb je simpelweg een leukere Private Lease auto bij ons gezien? Overstappen of stoppen met leasen is dankzij Flexlease geen probleem!

Aanbod Flexlease

Teamfoto PL Slider

De voordelen van Private Lease bij ALMN

  • Écht persoonlijk contact met adviseurs die door het vuur gaan voor hun klanten.
  • Geen kleine lettertjes. Je zult nooit voor verrassingen komen te staan.
  • Advies van een deskundig team dat weet wat er speelt in de mark.
  • Wij denken alleen in mogelijkheden. 'nee' is in principe geen optie. 

Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease hoort bij de Stichting Keurmerk Private Lease. Het doel van dit keurmerk is het beschermen van de consument. Wanneer een leasemaatschappij voorzien is van het keurmerk weet je dat je hier veilig en verantwoord een auto kun leasen, ALMN is hier een voorbeeld van. 

Jouw volgende private leaseauto?

Kennisbank

ALMN wil graag jouw mobiliteits- én kennispartner zijn. Om dit laatste doel te verwezenlijken hebben wij een kennisbank ingericht.  

Jouw universele leasemaatschappij

Bij ALMN ben je zeker van een ruime keuze in Private autolease. Bekijk hier de merken die wij aanbieden.

Mijn ALMN 

Om onze Private leaserijders zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij het platform 'Mijn ALMN' ingericht. Hier vind je alles wat je als Private leaserijder wil weten. 

Mensen maken leasing.

Jij bent elke dag in beweging. Naar het werk. De kinderen van school halen. Gezellige dagjes uit. 's Zomers naar de camping in Italië. Beweging hoort bij de mens. Beweging is vooruitgang. Stilstand achteruitgang. Dat is al eeuwen zo.

Als leasemaatschappij bewegen we met jou mee. Terwijl jij onbezorgd achter het stuur zit van je leaseauto – of fluitend op je leasefiets – zijn wij dagelijks in de weer om duizenden klanten te bedienen met de allerbeste mobiliteitsoplossingen.

Bij ons ervaar je het verschil. Dat is onze belofte. Je tekent bij ons niet zomaar een leasecontract. Je zet je handtekening onder het beste leasecontract. 

Teamfoto ALMN Slider